[Ažurirano] GoGo squeeZ Applesauce Issues Drugo opoziv

UPDAT: 8. ožujka 2016. u 11:00 sati.

Nakon što su vrećice od GoGo squeeZ jabukovače opozvana u listopadu za plijesni, drugi opoziv je stupio na snagu nakon što su inspektori pronašli ostaci hrane u dvije tvornice.

Dok je ostatak tek treba biti povezan s bilo kojim prijavljenim bolestima, GoGo squeeZ je započeo dobrovoljno opoziv vrećica od jabuka s “najboljim” datumima između 4. prosinca 2015. i 4. ožujka 2017. godine.

“Iako je moguće da ostatak hrane može biti ugrađen u gotov proizvod, testiramo našu jabukarsku masu, i u ovom trenutku nismo vidjeli dokaze u našim vrećicama”, rekao je Michel Larroche, osnivač i izvršni direktor tvrtke GoGo squeeZ, napisao je u najavi na mjestu robne marke.

Proizvodi na koje neće doći do opoziva uključuju organske proizvode GoGo squeeZ i novootvoreni YogurtZ, prema Larrocheu.

Što se tiče jabukovače, svi smo o tome da dobijemo nešto više proizvoda za naš penić, ali ostatak definitivno nije bilo ono što smo imali na umu.

ORIGINAL POST: 15. listopada 2015. u 5:55.

Popularno među roditeljima za njihovu praktičnu i dobru prehranu, jastučići za jabukoveće koje je izradio GoGo squeeZ podsjećaju na to da sadrže kalup.

Neispravne vrećice bile su dio pogreške u proizvodnji. Marka kaže da je soj plijesni koji utječu na njih isti tip koji se prirodno sastoji od voća i naglašava da se ne konzumira. Ipak, tvrtka je dobrovoljno podsjetila na sok od jabuke jer je “bruto i neugodno gledati ili okusiti”, prema osnivaču i izvršnom direktoru Michaelu Larrocheju. “Ovo nije iskustvo koje želimo da imate”, napisao je u priopćenju o mjestu robne marke.

Povlačenje se odnosi i na pojedinačne vrećice i kartonske vreće s “najboljim” datumima između 30. lipnja 2016. i 26. srpnja 2016. Iako su to određeni datumi koje je izdao GoGo squeeZ, savjetujemo da provjerite sve i sve vrećice od jabuke vi ili vaša djeca – konzumirajte ih. Moglo bi također biti pametno provjeriti druge plastične vrećice GoGo squeeZ, pogotovo zato što marka nije objavila točan broj vrećica koje su pogođene.

slika

GoGo Squeez

Ako ste kupili neke od pljesnivih proizvoda, možete zatražiti zamjenu proizvoda na mreži ili nazovite 1-844-275-5841.

Može biti najbolje igrati na sigurnom i kuhati vlastiti jabukovače – “To je vrijeme za branje jabuka, nakon svega. Samo budite sigurni da izbjegavate Granny Smiths, koji su upravo podsjetljeni na onečišćenje listeria.

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...