AŽURIRANO: Službenici potvrdili rezultate autopsije Anthonyja Bourdaina

AŽURIRANO: 25. lipnja 2018. u 16:16 EST

Dva tjedna nakon smrti Anthonyja Bourdaina, francuski dužnosnici potvrdili su rezultate njegove obdukcije. Prema The New York Times, kuhar nije imao narkotike u svom tijelu kad je umro. Christian de Rocquigny, lokalni tužilac zadužen za istragu, izjavio je u tekstu The New York Timesu da je u terapeutskoj dozi bilo male tragove nekarakteristične medicine. Kao takav, uzrok smrti ostaje samoubojstvo vješanjem.

ORIGINAL POST: 8. lipnja 2018. u 7:50 sati EST

CNN Nepoznato dijelove domaćin Anthony Bourdain je umro. CNN je ujutro potvrdio Bourdainovu smrt i rekao da je uzrok smrti samoubojstvo.

“Sa izuzetnom tugom možemo potvrditi smrt našeg prijatelja i kolegu Anthony Bourdain”, izjavio je CNN u priopćenju u petak. “Njegova ljubav prema velikoj pustolovini, novim prijateljima, dobroj hrani i piću i izvanrednim pričama svijeta učinila ga je jedinstvenim pripovjedačem. Njegovi talenti nikada nisu prestali zadiviti nas, a mi ćemo mu jako nedostajati. Naše misli i molitve su sa svojom kćerkom i obitelji u ovom nevjerojatno teškom vremenu. “

Bourdain je snimao nadolazeću epizodu Nepoznato dijelove u Francuskoj kada ga je francuski kuhar Eric Ripert našao da ne reagira u svojoj hotelskoj sobi. Bourdain je bio poznat po svojim TV emisijama i knjigama, uključujući Cookov turnir i Nema rezervacija.

CDC objavio istraživanje u četvrtak pokazujući da su stopa suicida u Sjedinjenim Američkim Državama povećana za 25 posto tijekom posljednja dva desetljeća. Njegova smrt dolazi samo nekoliko dana nakon što je modni dizajner Kate Spade počinio samoubojstvo.

Ažurirat ćemo ovu priču dok više informacija postane dostupna.

Ako vi ili netko koga poznajete treba pomoć, molimo nazovite National Prevention Lifeline na prevenciji samoubojstva na 1-800-273-TALK (8255).

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...