Ben Affleck i Matt Damon glume u filmu o McDonald’sovu zločinu monopola

Prošli mjesec, Dnevna zvijer objavio je istinski ludo priznanje zločinačkog prstena koji je “osvojio” više od 24 milijuna dolara od McDonald’s godišnje igre Monopoly. Saga se razvila prije skoro 20 godina, završavši 2001. godine, kada je FBI razbio vođu Jeromea Jacobsona. Dio toga zašto niste čuli za ovu priču – sudski je slučaj započeo 10. rujna 2001.

Gotovo dva desetljeća kasnije, ipak, apsolutno divlja priča dolazi na veliki ekran. Prema Rok, došlo je do prilično velikog nadmetanja za film, na kojem će se temeljiti Dnevna zvijer priča, “Kako je bivši policajac podigao McDonaldsovu monopolsku igru ​​i ukrao milijune”. Najbolji prijatelji Matt Damon i Ben Affleck izašli su na vrh s Foxom; Matt će zvijezdi u filmu kao vodstvo, dok će Ben usmjeriti.

Priča je izuzetno zbunjena, ali bit je to: Jeronim je imao pristup tiskarskoj tvrtki koja je napravila komade i stvorila prsten suradnika koji su mu pomogli pribavljati gotovo svaku nagradu, 12 godina trčanja. Anonimni savjet FBI-a započeo je potragu za Jeronimom i njegovim suučesnicima, što je dovelo do nekoliko uhićenja, kao i televizijske adrese i komercijalne snimke McDonald’sa koji se ispričao za cijelo iskušenje. Iskreno, čudo je da igra još uvijek ide.

McDonald's Launches Its Largest-Ever Promotion

Getty ImagesTim Boyle

Osim što je potpuno smiješno, priča je praktički bila izgrađena za filmove: slučajnosti uključuju FBI koji prati dva osumnjičenika u gradu Fair Play i komercijalnu snimku s jednim od lažnih pobjednika. Još nema riječi o tome kada će film biti snimljen ili pušten, ali ovdje možete čitati punu priču o istinskom kriminalu.


slika
Con Poulos

PREDNOSTI ODMAH Delish Kuharica, amazon.com

Loading...