Boosni Secret-Menu Drink možete dobiti samo u jednom Starbucksu

Posjet Starbucksovoj rezervnoj peći zapravo je poput odlaska u Disneyland kave. Seattleov prostor od 15.000 četvornih stopa ima sobu za degustaciju, butik, dva kafića, fancy strojeve koji mljepe i vrećice kave, i dosta mjesta za hvatanje sjedala. Tu je i bar u punoj ljestvici koji će vas uvjeriti da kava pripada koktelima.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Preokretanje zabavnih odmora odjedanput se dogodilo s jednim vrisnikom #BarrelAgedSulawesi. Saznajte više o nekim od naših #holidayparty favorite srijeda @ 6:30 s @ barista.in.boots i @ becerra.jr1902 #workshopwednesday #holidayparty #coldbrew #growlers #whiskey #mocktails #eggnog #coffee #starbucksreserve #reserveuniversity

Post koji dijele 1. & University Reserve Store (@starbucksreserveseattle) na

U Princi, talijanskoj pekarnici koja se u studenom prošle godine preselila u Seattle’s Roaster, gosti mogu naručiti pivo, vino i koktele specijalitete, kao i pizze i kruh proizvedeni na licu mjesta. Dok smo posjetili pustinju u prosincu, probali smo piti Espresso Martini, koji se može napraviti na zahtjev. Zvuči čudno, dok ga ne kušate – to je više poput milkshake nego martini, tako da je jedini nedostatak (ovisno o vašem izgledu) da je iznimno lako piti.

Prema riječima glasnogovornika Starbucksa, dok nije na izborniku, piće je legit. Ali naći ćete ga samo u Seattleu, za sada.

“Starbucks Reserve Roastery je jedino mjesto Starbucks koje zapošljava vješto osposobljene konobare koji plasiraju asortiman pića i koktela s potpisom koji će pratiti autentičnu talijansku kuhinju u Princi”, izjavio je glasnogovornik..

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Eksperimentirajući s kavom.

Post koji dijeli Merin Thomas (@merin_sama)

Sve dok barmen ima sastojke u ruci (oni su prilično standardi za bar), to se može napraviti. Espresso, votka i jednostavni sirup od vanilije potreseni su ledom, a zatim napete i ulijeni u hladnu martiničnu čašu s ukrasom espresso grah. Kofein poticaj čini ga idealnim pićem za početak noći.

Upravo sada, Roastery’s su otvoreni samo u Seattleu i Šangaju. Planovi za mjesta u Chicagu i New Yorku su, međutim, u radovima, a svi Roasteri su uključeni u pekaru Princi pa se ovdje nadaju da će još koktela s kavom biti na putu. U međuvremenu, isprobajte ove koktele kave kod kuće da biste dobili popravak.

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...