Carla Hall kaže kako još uvijek razgovara s bivšim čoporom Cohost Mario Batali

U prosincu je Mario Batali otkazan na ABC showu Žvakati nakon što ga je više žena optužilo za seksualno ponašanje. Preostali domaćini emisije, Carla Hall, Clinton Kelly i Michael Symon objavili su izjavu o zraku, napominjući: “Želimo da znate da se ova pitanja uzimamo vrlo ozbiljno i da smo predani sigurnom radnom okruženju”.

Sada, Hall se otvara o tome što je snimanje showa s timom od tri, od početka pet, jer je zajednica Daphne Oz napustila prošlog ljeta. “S troje ljudi, zaista ne možeš reći:” Dobro, ta četvorica će se pobrinuti za to “, rekla je za narod. “Morate biti angažirani i mislim da smo se približili, jer čak i kada imate segment kuhanja i to nas troje, svi se pridružuju.”

Clinton Kelly, Carla Hall, and Michael Symon on The Chew.

Clinton Kelly, Carla Hall i Michael Symon Žvakati.
Getty Images

Hall je također otkrio da emisija nema planove za dodavanje četvrtog domaćina koji će zamijeniti Batali, barem koliko je ona poznata. “Držat ćemo ga na tri i ono što smo našli je da ostavlja mjesta kada imamo goste”, rekla je. “Znaš, stvari se događaju u životu i tako samo napravimo limunadu. Upravo smo ušli i zajedno smo zajedno. ”

Istaknula je da se s vremena na vrijeme još uvijek provodi s Batalima i kaže da uzima vremena za rad na sebi. (Batali je prethodno izdao izjavu kojom se ispričao zbog svog ponašanja.) “On radi sav dobar posao koji je radio i bio je reflektivan”, rekla je. “On je tako dobar momak i sve ostalo što je učinio. Kaže da radi o stvarima, znate, kao što svi jesmo. Nitko nije savršen. Imamo izazove. “

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...