Disneyland će prvi put poslužiti alkohol kod Star Wars-tematske kantine

Svaki zalogaj vijesti o Walt Disney World i Disneylandovom Star Wars: Galaxy’s Edge vrijedi se uzbuđivati, ali ovo uključuje BOOZE, tako da znate da nismo mogli odoljeti petak.

U blogu na Disney Parks Blogu, parkovi su objavili nove detalje o Oga’s Cantinu, koji će dolaziti u WDW i Disneyland kao dio otvorenja zemljišta 2019. godine. Imali smo velike nade da je vinarija inspirirana klasičnim Mos Eisley bi bio dio zemlje, a sada zvuči čak i hladnije nego što smo mogli zamisliti.

Blog izvještava da će kantinu voditi Oga Garra, koja ima strogi kodeks ponašanja kako bi spriječio vrstu šljiva i zločina koje obično progoni takve vrste mjesta. Standardni izbornik će sadržavati “egzotične sastojke koji koriste” izvanzemaljske “metode, služili u jedinstvenim posudama.” Imamo osjećaj da to znači hranu sličnu superhladnim jelima u Disney’s Animal Kingdom World Avataru.

Borovnica Cream Cheese Mousse Horizontal

Chelsea Lupkin

No, što je najvažnije, naknadni komentar na post potvrđuje da Oga’s Cantina razvija “izbornik specijaliteta koji se sastoji od kreativno tematskih prilagođenih koktela i vlasničkih opcija piva i vina” (bez alkohola i alkohola).

Tu će također biti droid DJ (nažalost, ne Max Rebo Band) kako bi stvari bile žive, no nema jamstva da neće biti upitnih znakova. Ali barem se možete tretira s pijankom koji bi trebao izazvati probleme.

slika
Con Poulos

PREDNOSTI ODMAH Delish Kuharica, booksamillion.com

Loading...