‘Dvorana Carle Hall je samo sletjela veliku novu kuću

NAROD potvrdio je da Carla Hall, jedan od Žvakatibivši surađivati, održat će kuhanje segment tijekom Dan GMA-e premijeru u ponedjeljak. Ona planira “uzeti gledatelje kroz korak-po-korak proces izrade vina može pileći recept”.

Dan GMA-e će zauzeti Žvakati(01.00 EST) i služi kao Dobro jutro Amerikatreći sat. Nije jasno hoće li to biti stalni koncert za Hall ili ako je ovo jednokratno za prvu epizodu emisije.

U svibnju je najavljeno Žvakati ne bi se obnovili za osmu sezonu. Hall je potvrdio vijest o Instagrama, pišući:

Zahvalan sam za sva dobra vremena i nevjerojatne prijatelje koje sam napravio tijekom proteklih sedam godina na [Žvakati]. Doista je bila nevjerojatna vožnja. Veselim se novim avanturama! Što je sljedeće? Ostani u tunelu! Naprijed i gore! #adventurefollows.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

@abcthechew se ne obnavlja za sesiju 8. Zahvalan sam za sva dobra vremena i nevjerojatne prijatelje koje sam napravio u posljednjih sedam godina na @ abcthechew. Doista je bila nevjerojatna vožnja. Veselim se novim avanturama! Što je sljedeće? Ostani u tunelu! Naprijed i gore! #adventurefollows #carlahall @clintonkellyoh @chefsymon

Post koji dijeli Carla Hall (@carlaphall)

Otkaz je došao uskoro nakon što je Eater objavio izlaganje o kolegi Žvakati su-domaćin Mario Batali, uključujući i nekoliko navoda o seksualnom uznemiravanju. Daljnji navodi o seksualnom zlostavljanju nastali su u rasponu od nekoliko dana.

Hall je razgovarao s časopisom o ozračju nakon postavljanja optužbi, rekavši: “S troje ljudi, zaista ne možete reći, ‘Dobro, ta četvorica će se pobrinuti za to.’ Morate biti angažirani i mislim da smo se približili. “


Loading...