Ekskluzivno: Evo što će restoran “Saved by the Bell” izgledati

Ako trebate dokaze da je nostalgiju 90-ih godina prošlo narod (ahem, ogrlice od čokolade, trend Lisa Frank-esque unicorn food, povratak Littlest Pet Shops), ne traže dalje od Los Angelesa Spašen zvonom-nadahnut pop-up. Restoran, po modelu Maxa u emisiji, ne otvara se još mjesec i pol, ali rezervacije su gotovo potpuno rezervirane – do kraja godine.

Imajte na umu da rezervacije rezerviranog za ime Saved By Max zahtijevaju plaćanje unaprijed od 40 dolara po osobi – koja pokriva troškove predjela i predjela za svakog gosta, kao i rezervaciju mjesta – a ljudi kupuju mjesta bez (1) znanja što će biti točno na izborniku, i (2) vidjeti što će restoran izgledati iznutra. Tako je stvarna manija.

slika

Spremljeno maks

Kako bi ljudima pružili veću šanse za jesti (i Instagram) u restoranu tijekom svojeg svibnja u prosincu u Los Angelesu, Saved By The Max otvorio je i za brunch, a oni su nam pružili ekskluzivan pogled na prijelaze za glavni restoran blagovaonom i privatnoj zabavnoj sobi, kao i onome što se nalazi na jelovniku. Tako možete napraviti a potpuno informiranu odluku prije šifriranja rezervirati mjesto.

Saved by The Max izvuče sve zahvate za ovaj prostor, ide punim ’90-ima kićama s blokovima na blokovima na zidovima (onaj klasični uzorak koji se vidi na svemu, od časopisa Saved by The Bell do Rocko’s buttondowns in Rockov moderni život), Bayside Tigers znakovi, i – naravno – taj ikona ružičasti neon Max znak ispred retro-tastičnih valovitih staklenih blokova. Sve što nedostaje je Kelly Kapowski, ali s obzirom na to da Tiffani Thiessen živi u Los Angelesu, nećemo ga staviti kraj nje da se zaustavi.

slika

Spremljeno maks

Dok glavna soba izgleda baš kao i restoran, privatna blagovaonica vam omogućuje zabavu poput tebe … da dobijete uzbudljivu “djecu!” razgovarajte s gospodinom Beldingom. Izrađen je po uredu ravnatelja, drvenim zidovima s tamnim zidovima i sve.

Brunch ulaznice idu u prodaju petak, 16. ožujka u 15:00 sati. EST, iako restoran neće početi posluživati ​​doručak do 16. rujna. Naći ćete stvari kao što su Tori’s Chicken & Waffles, Poutine Engel, Pancakes od mlaćenice Beat Valley, Bayside Burger i Bicker Staff Cheese Grits. Ali budimo stvarni: nećete odlaziti na hranu. Idete tako da kosu možete prskati kosom prema nebu, razbiti mišićnu žicu u stilu Slater i živjeti život koji ste gledali samo na TV-u.

Možete rezervirati ulaznice na savedbythemax.com.

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...