Čestitamo, Internet: Justin Timberlake je najsvježiji čajevi čaja, Baba, zahvaljujući tebi

Ako već niste znali, Justin Timberlake je inovator voća. Još u prosincu, zvijezda je podijelila da je izumio jedinstveni plod: breskva. “Je li slučajno da se borovnica savršeno uklapa u maline? Mislim da ne “, rekao je na Instagram videu prije nego što je snašao na jednom. Brzo naprijed, do sada, kao glavni direktor za okus Baija, pjevačica je upravo najavila svoj vlastiti plod koji se pridružuje Baijevom okusu.

slika

Bai

Kada je vijest najprije razbijala da je Timberlake postao divan svojim plodovima, definitivno smo to pokušali. Yup, sjajno je. Ali nikad nismo mislili da će brasilica postati vlastiti okus. Svakako nam je drago što je to učinio.

Novi Tennessee Brasberry čaj dio je Baijeve Supertea linije koji možete dobiti od Amazon kasnije ovog mjeseca. To satovi na samo 5 kalorija bez umjetnih zaslađivača i 1 gram šećera po posluživanju. Ostali okusi unutar linije Supertea uključuju: čaj Nariño breskve, Paraguay čaš od čokolade, ribano čaj, Socorro slatki čaj i Tanzanija limunada čaj.

Prvo smo vidjeli kako Timberlake udružuje s tvrtkom za piće kada je glumio u svojoj najnovijoj reklami, “This Just In”, gdje ne može pomoći, ali opsjeda nad svojim braselinama.

Imate čudno stvorenje povrća? Reci svijetu. Sve je moguće, ya’ll. No imajte na umu kako se jednostavno “brasnice” samo otkotrljaju od jezika.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...