Evo gdje da biste dobili besplatne sendviče za nacionalni sendvič dan danas

Čini se kao da svaki tjedan obilježavamo novi nacionalni praznik da častimo još jednu ukusnu hranu – i jedemo ga sasvim besramno. Samo u posljednjih nekoliko tjedana slavili smo (a.k.a jeli naš put kroz) Nacionalni dan čokolade, Nacionalni dan tjestenine, i Nacionalni dan kave. Svaki put kada kažemo da mislimo da smo pronašli najbolji odmor za hranu, dokazano nam je pogrešno. Jer koliko volimo besplatne krafne i kavu, nacionalni dan sendviča znači da postoji takva stvar kao besplatni ručak. Evo gdje možete postići diskontirane i besplatne sendviče, subs, klubove i još mnogo toga:

Arby-a

slika

Flickr Creative Commons / Mike Mozart

Ovaj sendvič lanac nudi svoj poznati roštenski govedina Classic za samo 99 centi s ograničenjem od 20 sendviča po korisniku (ako možete jesti 20 Roast Beef Classics, dajemo vam stalan ovation). Živi u Tennesseeju? Imate pravo na besplatno primanje roštenske govedine Classic uz kupnju pića, ali samo ako se prijavite za popis e-pošte robne marke.

Capriotti-a

Jednostavno preuzmite Capriottiovu mobilnu aplikaciju, a zatim posjetite njihove lokacije danas za priliku da osvojite besplatne sendviče godinu dana. Uz izbornik poput njih, svakako ćete pokušati sreću.

Chick-Fil-A

slika

Flickr Creative Commons / Ernesto Andrade

Kupnjom sendviča kupci će danas dobiti besplatne kolačiće. To je poput dva odmora u jednom, što više možete tražiti?

Hot Table

Ovaj restoran sa sjedištem u Massachusettsu i Connecticutu daje korisnicima priliku za vino darovnu kartu. Vi samo morati rastaviti lanac ispod tweet:

Jon Smith Subs

Kupci ovog restorana Palm Beach County dobit će besplatne krumpiriće kupnjom bilo kojeg suba danas. Nikad ne možete nikada reći ne za besplatne krumpiriće. Vjerojatno je zakon.

McDonald’sa

slika

Uz preuzimanje McDonaldove aplikacije, poslužitelje dobivaju kupon za besplatni sendvič, uz dodatne nagrade koje se razlikuju od lokacije do lokacije. To je win-win.

Mendocino farme

Ako želite osvojiti besplatne sendviče iz ove trgovine u Kaliforniji, snimite fotografiju u sendviču s fotografijama, a zatim prenesite snimke na Instagram, Twitter ili Facebook i označite obje @MendocinoFarms i #MendoEatHappy. Pitate li koliko ćete preživjeti kući ako pobijedite? Do 58 besplatnih sendviča. To je više od jednog besplatnog ručka svaki. singl. tjedan.

Podzemna željeznica

slika

Poznata podgrada nudi ono što bi moglo biti najbolji nacionalni dan na dan sendviča: ako kupite sendvič i piće, dobit ćete drugi sendvič na kući. Zato možete podijeliti s prijateljem ili ga sami jesti.

Ne možete naći vremena za izlazak danas da biste iskoristili ove strašne ponude? Bez brige. Isprobajte jedan od tih sireva, pileći sendviči ili jedan od tih nevjerojatnih sendviča odrezaka kod kuće.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...