Fortune Cookie osvojio je ovog čovjeka 10 milijuna dolara lutrije

Čak i ako nisi onaj tko se kockati, možda biste htjeli isprobati ovu taktiku s lutrijskim kartama. U Boca Ratonu, FL, jedan je čovjek otišao s 7 milijuna dolara nakon što je igrao brojeve iz bogatog kolačića u svojoj lokalnoj lutriji.

Prema Orlando Sun Sentinel, 66-godišnji Richard Davis nije mogao odlučiti o brojevima ulaznica za lutriju, pa je odabrao seriju “sretnih brojeva” otisnutih na slipu u kolačiću s bogatstvom. Serija pobjeda bila je 16, 26, 29, 39, 45 i 46.

Ovo ludo uvjerenje nekako se isplatilo, sletivši ga na 10 milijuna dolara vrijedan jackpot koji je nacrtan 22. kolovoza. Samo je ovaj tjedan putovao u državni loto sjedište u Tallahassee, gdje je odlučio za jednokratnu lump neke od 7 milijuna dolara.

Čini se da ova neobična slatka shema funkcionira. U posljednje dvije godine, dvije osobe su preuzele novčane nagrade za novac nakon preuzimanja brojeva na temelju njihovih kolačića s bogatstvom – uključujući i Kaliforniju koja je zaradila 400.000 dolara u Kaliforniji Mega Millions i New Yorku koja je osvojila nagradu Powerball od 2 milijuna dolara. Obje žene su tajanstveno osvojile zahvaljujući liječenju u ožujku 2014.

Davis nije stranac na kockanje kolačića s bogatstvom. Nakon što je pokupio šaku kolačića u kineskom restoranu u Sjevernoj Karolini, on često igra iste pet setova brojeva iz navedenih poslastica. Dok se obično drži igranja velikih, višestrukih igara s jackpotima u stotinama milijuna, ovaj je put odabrao Sunshine State loto jer je imao puno bolje šanse (1 u 23 milijuna za FL, naspram 1 za 175 milijuna za Powerball). Njegova pobjednička karta kupljena je u Publixu u Boca Ratonu, koja je dobila 50.000 dolara za prodaju nagradnog papira.

Pa možda bismo svi trebali početi skupljati kolačiće s bogatstvom iz restorana i narudžbi. Inače u principu bacate priliku za nekoliko milijuna.

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...