Freddie Prinze Jr. kaže da će ovaj recept od tjestenine učiniti da vas ljudi opsjedaju s vama

Koliko god je Freddie Prinze Jr. volio ovaj jelo od tjestenine, on više neće to učiniti. Ne može.

“Previše je opasno”, kaže glumac koji uključuje recept u svojoj novoj kuharici, Natrag u kuhinju. Nije kao prvi korak koji uključuje duboko prženje dok je povezan ili stavljajući nekoga u stražnji goli prigušivač (iako istinska priča: potonji je nešto što mu je kum, Bob Wall, učio da učini kada je osam); to je to što je zadnji put uspio, uhvatio se u središtu ugljikohidrate opsjednutosti. Onaj koji zvuči negdje između Andie Andersonove “ljubavne paprene” trenutke Kako izgubiti tip u 10 dana i Madison Bell u punom pothvatu Swimfan.

Prinze Jr. neće reći tko je to – ili otkriva je li muškarac ili muškarac – ali priznaje da je jedne noći, dok je snimao film koji se neće zvati, počeo kuhati domaći umak od mesa. Njegova ga je majka naučila kuhati u mladoj dobi, a često je postao talijanski, jer je to najbolje znao. Uskoro, miris češnjaka, pancete i pirjane rajčice imali su svoje ljestvice kucaju na svojim vratima.

Freddie Prinze Jr's Stalker Pasta

Ellen Silverman / Rodale Books

“Imali smo ovaj strašan obrok zajedno, a na kraju noći svi koji su ostali u castu, osim jedne osobe, i ta osoba nikad više nije htjela napustiti”, kaže on. “Ta je osoba bila u vezi, i nije ih bilo briga, bio sam u vezi, nije ih bilo briga.”

“Glumac je doveo živog stabla u moju kuću kako bismo ih mogli posaditi u dvorištu i imati korijene.”

Sljedeće dvije godine činilo se da je glumac slijedio kamo god pošao.

“Ja bih se preselio, ovaj glumac će se kretati. Pokušao bih se ponovno, ovaj se glumac ponovno kretati”, objašnjava on.

Napokon, Prinze Jr. kupio je kuću. Ovaj put se nije kretao. I očito, njegov stalker je odlučio da je ovo vrijeme da se stvari vrate na sljedeću razinu. “Glumac je doveo živog stabla u moju kuću, kako bismo ih mogli posaditi u dvorištu i imati korijene”, kaže on, stvarajući citate zrakoplova. “To je bio njihov citat, a ne moj, u kojem trenutku, bio sam kao,” hvala. To je sjajno, ali ne, molim te, skloni se sa moje trijema. ”

Kasnije je upoznao svoju ženu, Saru Michelle Gellar, a njegov stalker je prešao na nekog drugog. On i Sarah Michelle bili su oženjeni gotovo 14 godina, a kako je ta čaša činila kao katalizator opsjednutosti njegove stalkera, on to nije učinio od tada. “Umirovljen je”, kaže on. Od tog sudbonosnog iskustva, zauvijek je poznat kao Stalker tjestenina.

Freddie Prinze Jr. and Sarah Michelle Gellar

Ron Galella

Iako se cijela stvar koja zavija može zvučati intenzivno, Prinze Jr. se smije.

“Svatko zaslužuje štere u svom životu”, šali se. “Barem jedan zdravo štovanje.”

Prinze Jr. nije stranac slavnih zaljubljenika. Iza toga što su lice s tinejdžerskim djevojkama izbile J-14 časopisi i zalijepili u svoje ormariće krajem 90-ih (hello, Ona je sve to), priznaje da ima svoje leđa kad je imao 19 godina koji je inspirirao još jedan recept u svojoj kuharici, nazvanoj Parker Posey’s palačinke.

Freddie Prinze Jr.

Desiree Navarro

“Mislila sam da sam se zaljubio u glumu, zapravo sam se zaljubio u nju”, kaže on. “Ne bi bilo tako lako da odem od glume i postanem tata, ako sam volio glumiti onoliko koliko je učinila, pa sam zapravo uvjeren da sam je voljela.”

Snimali su Kuća Da zajedno kada je saznao da redovno naređuje palačinke u bilo kojem hotelu u kojoj je ostala, te da su one u kojima je boravila u LA-u bile u osnovi nejestive. U podebljanom potezu odlučio je napraviti posebnu snop palačinki samo za nju. Doveli su ih na set … samo da bi saznali da je omotala snimanje i da je otišla.

“Bio sam ja i Rachel Leigh Cook, koji je u filmu svirao mladi Parker – s kojim sam radio Ona je sve to– on je onaj koji je dobio palačinke “, smije se.” Doista, trebala sam ih nazvati Rachelovim palačinama, ali oni su bili iz ljubavi! “

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Još jedan šutljiv pogled na moj #cookbook dolazi uskoro #backtothekitchen. Ovog vikenda ćemo se zabaviti za veliku utakmicu … što ćete napraviti? #superbowl

Post koji je podijelio Freddie Prinze (@realfreddieprinze)

Smatrajte svima dokaz da nas ljubav čini da ludimo. U slučaju da se nadaš da će netko obojiti za doručak, Prinze Jr. s nama je podijelio recept za Stalker pastu. Uostalom, on više ne treba.

Dobiti recept.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...