Frito-Lay podsjeća na čašu Jalapeño-aromatiziranog pića zbog zastrašivanja salmonele

Frito-Lay se dobrovoljno podsjeća na svoje kukuruzne krumpiriće s kukuruzom i kukuruzom od kukuruza s kukuruzom s kukuruzom i kukuruzom od kukuruzne gume Miss Vickie, zbog bojazni da je začin bio kontaminiran sa Salmonella.

Dobavljač Frito-Laya nedavno je podsjetio na njihovu smjesu za začine, koja uključuje jalapeño prašak koji može sadržavati Salmonella, organizam koji može uzrokovati groznicu, mučninu i bolove u trbuhu kod zdravih odraslih osoba, kao i ozbiljnije i potencijalno kobne infekcije kod onih s oslabljenim imunološkim sustavom.

Iako nije pronađena Salmonela u začinima koji su im bili isporučeni, Frito-Lay je odlučio povući žetone, “iz obilje opreza”. Ni oboljenja nisu zabilježena u vezi s ovim opozivom.

slika
Frito-Lay

Sjećanje utječe na vrećice s kukuruzom čokolade s kukuruzom i kukuruzom s kukuruzom i kukuruzom od kukuruzne kukuruzne kukuruzne kukuruze Miss Vickie s kukuruzom s kukuruzom, koristiti “do 20. lipnja ili prije.

Ostali okusi čipsova u tim višestrukim pakiranjima ne utječu na opoziv. Ovaj opoziv ne utječe na čips od krumpira s 40% manjeg krumpira s kukuruzom od jalapeño cheddar.

Ako ste kupili bilo koju vrstu čipova na koje je došlo do opoziva, posjetite www.jalapenochiprecall.com za naknadu za proizvod.

(h / t CNN)

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...