Gdje biste dobili besplatnu kavu za nacionalni dan kave

Osim zahvalnosti, nacionalni dan kave mogao bi biti najbolji dan u godini. Zato što to znači da možete piti besplatno java cijeli dan zahvaljujući ubijanju lanaca za kavu diljem zemlje. Evo svakog mjesta gdje trebate pogoditi besplatnu i popusta na kavu – i neke druge poslastice poput besplatnih krafna – 29. rujna:

CUMBERLAND FARMS

Kada tekst “FREECOFFEE” napišete na 64827, dobit ćete kupon koji možete iskoristiti za besplatnu vruću ili ledenu kavu u bilo kojoj veličini u ovom lancu. Štoviše, izvješća o novcu, kava će biti slobodna svaki petak u listopadu u Cumbyju.

DUNKIN ‘DONUTS

DD je cijeli dan ozbiljno popustao kavu kako bi proslavio i Nacionalni dan kave i 66. godinu poslovanja marke. Na mjestima sudionice moći ćete dobiti srednju vruću kavu za samo 66 centi (obično srednja cijena oko $ 2-3).

slika

LAMAROVI DONATORI I KAVA

Ako živite u blizini ovog lanca, trebali biste brzo krenuti na ovaj tjedan dugo posla: kupiti 16-ununce višekratnu putničkoj šalicu u trgovini za 1,19 dolara i dobiti besplatno punjenja sada do četvrtka, 29. rujna.

slika

twitter / lamarove krafne

KRISPY KREME

Popularni donut i lanac kave će cijeli dan izdati i male kave i glazirane krafne cijele kuće 29. rujna na mjestima sudionicama u SAD-u i Kanadi.

PEET’S COFFEE

Naručite bilo koju hranu na jelovniku i u četvrtak možete uzeti domaću besplatnu srednju kapljicu kave.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Vi ste Peetov. Savršeno podudaranje za početak ujutro. | ��PhotoCred: @valerietejeda

Post koji dijeli Peetova kava (@peetscoffee)

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...