Gdje pronaći najbolje ponude za nacionalni Fried Chicken Day

Kombinacija hrskavog, masnog i slanog, koju dobivate sa svakim zagrizom prženog pile, čini ga jednom od naših najdražih jela tijekom cijele godine, ali jeste li znali da je službeni dan posvećen jelu? Svake godine 6. srpnja duboko pržena piletina baca se u svoje omiljene restorane kako bi nabavila posebne popuste i chow down. Carnivore, svakako iskoristite ove ponude dok traju! Što se tiče vegetarijanaca, isprobajte naš recept za piletinu prženu cvjetaču kako bi se uklopili u lizanje prstiju.

Popeyes Louisiana kuhinja

Da bi proslavili poseban dan, Popeyes ima brojne ponude pilića. Na primjer, na sudjelovanju Popeyes možete naručiti svaku trodijelnu večeru s srednjom količinom pića i besplatno kupiti dvodnevnu večeru. Samo unesite svoj poštanski broj da biste saznali koje kupone možete unovčiti da biste dobili popusni prženi pile.

Wing Zone

Dobijte besplatan sendvič kupnjom sendviča s piletinom i pićem.

Pileći crkve

Polovica pilećeg prsa marinirana u dimu začinjena i pržena bez tijesta ili breading sve za 3,99 dolara? Učite nas. Ako ste umorni od tradicionalnih prženih piletina preko crkava i nabavite pileći dimnjak, dostupan do 16. srpnja.

Domino pizza

Nabavite veliku dvokrevetnu pizzu i 14 pilećih natječaja za 19,99 dolara koristeći kod 5851.

KFC

Kentucky Fried Chicken voli reći da je, u svojim restoranima, svaki dan Nacionalni Fried Chicken Day. Proslavite s 10 komada piletine: možete popuniti kantu krilima, grudima, natječajima ili nuggetsima.

U međuvremenu na KFC mjestima za sudjelovanje, razgovarajte s pukovnikom. Tvrtka testira automatizirani stroj nazvan H.A.R.L.A.N.D (Human Assisted Robotic Linguistic Animatronic Networked Device) koji će moći preuzeti vaše narudžbe od glave animatronike pukovnika Sandersa i koristeći glas pukovnika Sandersa.

Carrabba’s Italian Grill

Dobijte besplatan dar kada naručite piletinu Bryan, piletinu marsalu ili pollo Rosa Maria.

Bijeli dvorac

Upotrijebite kôd kupona RINGS i nabavite besplatan red od prstenova piletine s kupnjom od $ 20 ili više na mjestima koja sudjeluju.

Preuzmite aplikaciju Delish.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...