Halo Top dolazi s 7 novih niskokaloričnih i veganskih sladoleda

Halo Top se ne odmara na niskokaloričnim pincama. Neposredno nakon što je postao najprodavaniji brand sladoleda na nacionalnoj razini u trgovinama za prehrambene namirnice, pokrenuo je osam novih okusa (uključujući sezonsku mješavinu pita od bundeve) i objavljivajući jedan nezaboravan filmski kazališni oglasnik, mliječni proizvodi upravo su pokrenuli novu liniju. Okusi su stari favoriti – promjena, ovaj put, jest da su svi sada bez mliječnih i veganskih.

Halo Top

Halo Top

Baš kao i izvorna kolekcija Halo Topa, svi ovi veganski sladoledi prikazuju 280 do 360 kalorija po površini – da, za cijelu površinu – s oko 16 do 24 grama šećera po pintu, navodi se u priopćenju za tisak. Okusi uključuju kikiriki maslački čašu, čokoladu, morsku sol karamelu, cimetu, karamelu Macchiato, bananu s čokoladom i zobene kolače.

Halo Top

Halo Top

Naravno, možda ćete se pitati što je pakao u Halo Topu kako bi ga bez mliječne masti, baš kao i nedavna pitanja koja su ljudi imali o tome što je u sladoledu općenito kako bi bila tako niska kalorija. Ova se sorta sastoji od kokosovog mlijeka, objasnio je brand. Što se tiče drugih sastojaka, koji su navedeni na naljepnici, ogroman razlog zašto je smrznuta poslastica nisko-cal je da je zaslađen pomoću eritritola, šećerni alkohol koji sadrži dio kalorija tradicionalnog šećera.

Ovi veganski okusi su odgovor na obožavatelje, priopćio je Halo Top CEO Justin Woolverton. Zapravo, to je njihov prvi zahtjev. “Potrajalo je dugo vremena kako bismo” pravili to pravo “, ali mi smo apsolutno oduševljeni ishodom i ne mogu čekati da obožavatelji isprobaju ove okuse”, dodao je.

Novi okusi dostupni su na mreži od danas, a oni će pogoditi trgovinama sredinom listopada.

RELATED VIDEO:

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...