Ina Garten podijelio je slatki recept koji je napravio Jeffrey Ovaj Valentinovo

Ina i Jeffrey Garten ove godine obilježavaju 50. godišnjicu svadbe, pa je sigurno reći da imaju stvari kao što je Valentinovo (i tajna da se nikad ne bori) dolje na T. Lucky za nas, Ina voli dijeliti svoje blagdanske tajne.

U nedavnom postu bloga, Contessa bosiljka obećala je ono što planira Jeffreyja. Oni rade večeru kod kuće, što nije iznenađenje obzirom na Gartenove sposobnosti u kuhinji. “Za mene, kuhana kuhana jela najbolji je način da kažem” Volim te! “, Napisala je.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Ovo je sve što sam želio za moj rođendan! Hvala vam na svim lijepim rođendanskim željama. Bio je to divan dan. xxxx

Post koji dijeli Ina Garten (@inagarten)

Iako nije rekla što će glavno jelo, desert zvuči prilično nevjerojatno. Garten širi Coeur la Creme s malinama, koji izgleda i zvuči prilično fancy, ali zapravo izgleda prilično jednostavan za napraviti.

“Napravit ću ga (doslovno!) Dan prije i poslužiti hladno nakon hladnjaka nakon večere”, napisala je.

Mousse-like desert izrađen je od kremskog sira, šećera i teškog vrhnja. Naravno, čini ga u srcu oblikovanom plijescu, i to vrhom s umakom od maline (s malo likera okusa u njemu!). Boozy deserti su najbolji deserti.

Nadam se da Jeffrey ne čita Inin blog, ali bilo je siguran da će biti zadovoljan. Završila je svoj posao rekavši: “Imam osjećaj da će moja ljubav biti vrlo sretna!”

Pronađite recept za Gartenov Valentinovo. A ako vam je potrebna još više inspiracija, imamo cijeli niz domaćih obroka, koktela i kolača za vas.

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...