Jessie James Decker upravo je objavila prvu knjigu

Između svoje pjevačke karijere, TV emisije s mužem Ericom Deckerom i modne i parfemske linije, Jessie James Decker je na putu da postane pravi lifestyle guru. Njena prva knjiga, koja je ove listopada udarila na police, mogla bi samo zaključiti posao.

Priopćio je Decker Samo Jessie: Moj vodič za ljubav, život, obitelj i hranu na Instagramu ovog tjedna, objavljujući video sa svog dvorišta sa svojim psima, bebama i mužem u pozadini. U Samo Jessie, Decker uzima svoje iskustvo kao mama, žena i zabavljač (jeste li je vidjeli? Prijatelji-tematskim rođendanskim partyom ?!) i doles out savjetima o životu, modi, ljepoti i trudnoći. Također se miješa u priče o svom životu – uključujući i kako je upoznala Erica! – i puno recepata prilagođenih obitelji.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Idite unaprijed naručiti moju knjigu o životu “Just Jessie” upravo sada! Link u bio! Dolazi u listopadu. Mnogo ekskluzivnih fotografija, Savjeti za ljubav, savjeti za ljepotu i ukusan recepti! Da, izvest ću knjigu. (pokušavajući snimiti ovaj video i kao što možete vidjeti između vjetra, Eric i djeca koja je sve što sam mogao dobiti ��♀️) (choc cookie recept će biti u njemu)

Post koji dijeli Jessie James Decker (@jessiejamesdecker)

PREDNOSTI ODMAH 20 dolara, amazon.com

Njezin čokoladni kolačić recept za kolač je definitivno uključen, a ako smo morali pogoditi, rekli bismo da su neki južnjački favoriti pomiješani previše. Decker je u veljači objavio natječaj za knjigu, tražeći od Instagramovih sljedbenika o receptima koje bi trebala uključiti u nadolazeći projekt, a njezini korijeni u Louisiani bili su vidljivi u povratnim informacijama – gumbo, chili, tjestenina Cajun, i mac i sir su se često pojavili.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Slijedi komentar o tome koje recepte morate imati od mene u svom nadolazećem projektu koji ću uskoro objaviti!

Post koji dijeli Jessie James Decker (@jessiejamesdecker)

Unutar knjige naći ćete i brojne obiteljske fotografije, uključujući zbirku koju je preuzela Deckerova majka. Tome je sada dostupan za predbilježbu. Samo dan nakon pokretanja, već je postavio svoj zahtjev kao Amazon’s # 1 Best-Seller u kategoriji kuhanja.

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...