Jimmy Buffet odlazi u mirovinu Jedna velika zabava s Margaritaville zajednicama

Kada ste u mirovini, svaki dan bi trebao biti raj; zahvaljujući Jimmy Buffett, to stvarno može biti. Buffett i Minto zajednice razvijaju nekoliko umirovljenih zajednica nazvanih “Latitude Margaritaville”, i oni u osnovi zvuče kao otočna mjesta za ljude “55 i bolje”.

Prva zajednica otvara se – pogađate – mirovinu Meka koja je Florida, smještena na vodi na Beach Daytona. Drugi će biti u Hilton Headu u Južnoj Karolini, s više mjesta u radovima. Bill Bullock, viši potpredsjednik tvrtke Minto, izjavio je za ABC News da će novi vlasnici kuća moći doći do kraja ljeta 2018. godine.

Što treba učiniti u Margaritavilleu? Pij, očito. Prema priopćenju za tisak, bit će “uzbudljiva rekreacija, neusporedivo blagovanje i FINtastic noćni život”. Nakon što ulijete nešto visoka i jaka, možete igrati tenis ili cornhole (AKA bean bag-bacanje igra), ili družiti se u privatnom klubu na plaži. Tu će također biti kružni bazen, lječilišta i fitness sadržaji te zabava uživo, ABC izvješća.

slika

Latitude Margaritaville

U ovom projektu od milijardu dolara gradi se blizu 7.000 domova, a dostupni su u modelima s 2 i 3 spavaće sobe. Zajednice su prijateljske za golf, a domovi imaju garažu i garažu. Započeti će s niskim 200.000 dolara na 350.000 dolara.

To je TBD o tome jesu li na jelovniku spužve, kuhati škampi i cheeseburgeri, ali imamo osjećaj da će Buffett napraviti slučaj za njih. U međuvremenu, prodajni ured Daytona Beach otvara ove jeseni, tako da Floridi (ili posjetitelji) mogu sami provjeriti stranku.

RELATED VIDEO:

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...