Kako dobiti besplatan stroj za pjenušav vodeni Sodastream

Ako ste poput svih članova tima Delish, tada ste opsjednuti seltzerom. Ili soda za klub. Ili pjenušavom vodom. Što god želite nazvati. Zato što postoji samo nešto o gaziranom H20 što je toliko bolje od ravnog. Dobro se slaže s komadima vapna ili limuna, daje vam poslijepodne pick-me-up, i osjeća se općenito više ljeto nego što je još uvijek kolega. Zato smo bili zabrinuti da čujemo da Sodastream želi darovati besplatne strojeve za piće.

Nakon što je vijest da je njegov konkurent, Keurig, prekinuo svoj KOLD stroj, Sodastream je odlučio postati bezobrazan: brand je sada shilling pozdravni strojevi svakome tko posjeduje Keurig Kold. Sve što trebate učiniti je poslati e-poštom tvrtki fotografiju (pouting, možda?) Na [email protected] i uključiti serijski broj stroja, vaše ime, adresu i telefonski broj. Zauzvrat, dobit ćete promotivni kôd za otkup za besplatni stroj SodaStream Fountain Jet.

slika
Sodastream

Ipak, bolje se kretati. Ova ponuda bit će dostupna samo prvih 2,000 ljudi koji će puštati e-poštu na Sodastream 17. lipnja ili prije tog datuma. Morate platiti pošiljku, ali to je samo promjena chunk kada dobijete aparat od 80 dolara na kuću.

“U SodaStreamu dugo smo znali da budućnost gaziranih napitaka kod kuće ne bi bila jednokratna, slatka pića nego više služila i održiva pjenušava voda”, rekao je u tisku Doug Pritchard, predsjednik SodaStream Sjeverne Amerike izdanje. “Zato pozivamo razočarane korisnike Kolda da svaki dan uživaju svježu pjenušavom vodom kod kuće”. Oh, spali.

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...