Kako izvući ekskluzivni Churro Frappuccino u Starbucksu

Već smo znali da Starbucks piće širom svijeta stavlja američke frappuccinos na sramotu. U Indoneziji je nevjerojatna frapp narančastog saća, a frapp iz Ujedinjenog Kraljevstva. No, tu je potpuno novo međunarodno piće koje se događa virusnim na društvenim medijima jer ima okus točno poput deserta koji je nadahnuo.

To je cinnamon y churro frappuccino i dostupan je samo u Latinskoj Americi. Većina Starbucksovih obožavatelja koji su dobili svoje ruke na coveted piće učinili su to u Meksiku – i oni su to zavjetovali ljubav opsjednutost na Twitter i Instagram.

Veliko pitanje, Alyssa. Ako nas pitate, ovo bi piće trebalo biti dostupno na Starbucks lokacijama širom svijeta. Jer da, to je tako dobro. Ali imamo neke dobre vijesti: shvatili smo kako to hack ovaj frapp tako da možete naručiti bez obzira na zemlju u kojoj se nalazite. Evo tajne iza coveted churro frappuccino:

 1. Naručite frappuccino od vanilije grah s pumpama od cimetovog dolca sirupa i bijele muke sirup-plus u prahu uklopljenim u cimet.
 2. Pitajte za šlagom s obje karamele sušaricom na vrhu i prašinom cimeta.
 3. Instagram i označite #churrofrappuccino. Zato jer očito.

  Postoje i drugi načini da se ovaj frappuccino označi ako se vaša lokacija dogodi da se opskrbljuje dodatnim sastojcima. Starbucks Melody sugerira dobivanje crvene vrpce cimeta pomiješano u vanilije grah te također tražeći cimetom dolce sprinkles na vrhu umjesto ravno u prahu cimet.

  Oh, i samo tako da znaš, možda ćeš dobiti šalicu s onim što izgleda poput zamršene matematičke jednadžbe koja je na njemu.

  slika

  Rheanna O’Neil Bellomo

  Slijedite Delish on Instagram.

  Loading...