Kid zove 911 dvaput kako bi rekao polici da mrzi svoju salatu

Jeste li ikad imali tako užasno jelo da trebate uključiti vlasti? Pa, dvanaestogodišnji dječak iz Halifaxa u Kanadi osjetio je salatu koju su njegovi roditelji učinili tako strašnim da je pozvao policiju da uloži pritužbu.

Prema Kanadskom radiotelevizijskom društvu, neimenovani dječak ih je najprije nazvao prošlog utorka oko 10 sati ujutro. lokalno vrijeme reći da mu se nije svidjela salata. Ali kad policija nije odgovorila na “hitno” brzo, ponovno ih je nazvao kako bi ponovio koliko mu se ne sviđa.

“Ne možemo to riješiti”, rekao je službenik Kraljevske kanadske montirane policije Dal Hutchinson.

Hutchinson je izjavio za CBC News, iako je ovaj incident uključivao dijete, bilo je i drugih vremena u kojima su odrasli pozvali policiju zbog ne-hitnih slučajeva, a nepravilno pozivanje 911 može rezultirati novčanom kaznom.

“Uključili su sve od nekoga tko je pozvao 911 da se ne žale da nema dovoljno mesnatog mesa na njihovu donairu [kebabu]”, rekao je Hutchinson. “Još jedna osoba nije mogla pronaći njihov daljinski upravljač tako da su nazvali 911. To nisu samo djeca koja zloupotrebljavaju 911.”

U ovom slučaju, krivac je bio mali mladić, pa su vlasti odlučile upotrijebiti taj incident kao pouku podučavanja i dajte dječaku da pozove policiju samo kada postoji pravi hit. “To je stvorilo priliku za njega da nešto nauči iz ovoga”, rekao je Hutchinson i dodao da dječakovi roditelji nisu “impresionirani”.

Časnik nije otkrio kakvu je salatu izazvao dječaka da postane toliko uznemiren, ali je podijelio događaj koji je bio dovoljan da ga čak i odmakne od salate barem 24 sata. “Obično imam salatu svakodnevno za ručak, ali danas je jedan od onih dana kada ga neću imati”, rekao je.

Loading...