McDonald’s pravedan objavio hamburgere sa srebro buns

McDonald’s je puno posla da se naš pozornost ovih dana. Tijekom nekoliko mjeseci lanac je uspio potpuno promijeniti svoju sliku zapošljavajući sve od samouslužnih burger kioskova do cjelodnevnog doručka. I dok su ti adventi bili izvrsni i sve-oh-hi, kasno navečer McMuffins! – Posljednja kreacija ostavlja mnogo da bude željena. Iskreno, ostavlja nas malo zbunjeno.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Burger ili Rock? #mcdonalds #ModernChinaBurger #yum?

Post koji je podijelio Fred (@derffff)

Predstavljamo Modern China Burger na srebrnom peku, koji izgleda kao odgovor na crne crnike Burgera Kinga u Japanu koji je tek nedavno pušten u Ameriku za Halloween. Možda ako McDonald’s nije tako brzo odbacio McWhopper, BK bi mogao ponuditi neke smjernice. Umjesto toga, ostali smo s ovim smeđim sivo izbacivanjem.

Kolač je jednostavno napravljen pečenjem sjemena crnog sezama u tijesto, dok je sendvič slojevit s mesom svinjetine, slaninom, salatom s ledenom zastavom i velikim brojem američkog sira, koji zapravo ne zvuči previše loš. Nažalost (ili možda na sreću) dostupan je samo u Kini do 3. studenog.

Iako nije posebno ukusan, ovaj hamburger ima jednu dodatnu stranu: neće vam pružiti nikakve neugodne nuspojave u kupaonici, što je više nego što Burger King može reći.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...