Možete dobiti ove Awesome Cream-Cheese punjene Bagels u Starbucks

Bageli i kremasti sir su poput, maslac od kikirikija i žele doručka, ali savršeni obrok u pokretu ima nekoliko laganih problema s prenosivosti. Mislim, morate se pripremiti za širenje kremskog sira (što ne možete točno učiniti tijekom vožnje, ili nešto), plus cijela jela tijekom hodanja / vožnje i dobivanja kremnog sira po cijelom rukama. Nije slatko. No, prenosiv doručak uskoro će dobiti puno bolje (i više kremastih kremastih riža), jer Starbucks prodaje kolače od bagremskih krumpira bantam Bagels.

slika

Ljubaznošću Bantam Bagels

Punjene bagelske kugle nisu baš novi fenomen – Bantam Bagels u New Yorku (možda ste ih čuli od reality showa, Shark Tank), prodaje ih otkad su otvorili 2013. godine, ali ostatak zemlje bio je ozbiljno nedostaje. I nitko trebaju biti lišeni punjenih bagela. Zato je Starbucks udružio s trgovinom kako bi proširio bogatstvo i doveo kremaste bombe na mase. Trenutačno su bagels pušteni u New York, Philadelphia i Indiana, iako se očekuje da će se povećati na 7.000 trgovina diljem zemlje.

Bagele se nude u tri okusa: klasična (napunjena s kremastim sirom), Everybody’s Favorite (svježi bagel s vrganjskim sirom) i francuski prženi sir. Ali TBH, sada kada je uključen Starbucks, samo je pitanje vremena prije nego što dobijemo PSL-punjenu bagel.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...