Najbolji Super Bowl reklame ove godine su sve o hrani

slika

Ponovno je to doba godine, gdje se nogomet, hrana i alkohol sudaraju kako bi stvorili najviše magičnih dana: Super Bowl. Naravno, jedan od najboljih dijelova megavata je reklama, a ovogodišnja ponuda bolja je nego ikad.

kikotanje

Po prvi puta u usponu, jedan brand emitira live komercijalni Super Bowl. Ovaj jedan-of-a-vrste Snickers oglas će značajka Adam Vozač, štos konja, i “neke druge stvari oni još uvijek razmišljati.” Ne možemo čekati da vidimo kako se ovo spušta.

Budweiser

Budweiser je ove godine odlučio otići na ozbiljan put, i pohvaljujemo ih za to. Njihov oglas prikazuje priču o suosnivačici Adolphusu Buschu i njegovom doseljavanju iz Njemačke u St. Louis, Missouri.

KFC

Drugi prvi na popisu: ove godine je prvi put da će KFC biti oglašivač u igri Super Bowl. Komercijalne značajke Kentucky Buckets trenera pukovnik Rob Riggle i Georgia Zlatni pukovnik Billy Zane u lice. Ne možemo čekati da vidimo tko dolazi pobjednički.

Buffalo Wild Wings

Bizarno? Da. Intrigantna? Također, da. Brett, ako je ovo reklama najava da izlazite iz umirovljenja opet, mi smo ovdje za to.

vrsta kuglanja

Kakav je bolji način da se tinejdžerka povezuje s obitelji (i lopovom i policajcem) nego da jede Skittlesa koji joj ljubavnik baca? Oh mlada ljubav.

Heinz

Mislim da je sigurno reći da većina ljudi već uživa u dolasku u posao u ponedjeljak ujutro nakon Super Bowla. Idite naprijed i potpišite se na zahtjev ASAP.

Avokado iz Meksika

Ovo mjesto nije moglo doći u boljem vremenu. S mogućim meksičkim porezom na uvoz, naša dragocjena avokada mogla bi biti žrtva Velikog Orange Onea.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...