Nećete vjerovati što Paula Deen kuha sada

Baš kad ste mislili da Paula Deen ima Paula Deen-ed sebe s maslacom okusom balzam za usne i nastupom “Nae Nae”, njezin najnoviji pothvat dokazuje da kraljica južne kuhinje i dalje ima još nekoliko iznenađenja na rukavu.

Deen je nedavno najavio da planira pokrenuti vlastitu liniju odjeće, Paula Deen’s Closet, putem internetskog trgovca Evine, gdje već ima vlastitu liniju kuhinje i kućnih proizvoda. Odluka dolazi kao odgovor na pitanje da bivši kuharski menadžer kuhari najviše dobiva od svojih obožavatelja (vjerojatno između “Koji je najbolji način za prženje piletine?” I “Što vas je inspiriralo da duboko pržite kolač od jabuka?”): “Gdje ste dobili taj vrh?”

Paula Deen launches clothing line with Evine.
Evine


“Ako imam nešto što bi svi moji prijatelji htjeli, želim ih moći donijeti na razumnu cijenu”, rekao je Deen, čiji je vlastiti ormar smješten na površini od 18 x 20 ft i vlastiti “krevet za suho čišćenje” “rekao je WWD. “Mislim da dijelim svoje tijelo s toliko ženama koje nisu veličine 4. Želimo lijepu, udobnu odjeću, izgledaju kao da su suho čistili, ali se mogu prati.”

Odjeća linija, opisana kao “Južna udobna”, trenutno sadrži ukupno 15 proizvoda, od prstenastih tankova do elastičnih struka u gležnjevima do kaftana, sve od 35 do 69 dolara. Prema mišljenju Deena, plan je da svaki mjesec dodaju nove predmete – mislite haljine, veste i odjeću – na liniju.

Nepotrebno je reći, ako se sportska odjeća iz Deenove zbirke približava približavanju ricinusu sira od maslaca od kikirikija u kuhinji, za neke nove teme.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...