Nickelodeon slime umak ketchup sada postoji za vaš hot dog

Kao dijete tijekom ranih 90-ih, nije vam trebalo mnogo da biste se prebrodili. Vremena su bila jednostavnija. Dani se sastojao od šišanja pizze u vašoj peći za pečenje, stavljanja kapsula u vodu da razviju vlastiti pjenasti kućni ljubimac, sjetivši se gdje ste ostavili svoj glomazni kit i, prije svega, toliko mnogo sluzi. Dok gledate Nickelodeonovu emisiju Double Dare, čekao bi na rubu vašeg sjedišta da bi netko dao zeleno bacanje po njima. Bio je to užasan uzbuđenje. I sad, postoji umak od mesa, tako da možete ići naprijed i slim hranu na sličan način.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Nickelodeon Slime umak (zeleni ketchup)! Ekskluzivni za Walmarta �� #thejunkfoodaisle www.thejunkfoodaisle.com #nickelodeon #slime #gak #nickelodeonslime #slimesauce #greatvalue #ketchup #walmart

Post koji dijeli TheJunkFoodAisle.com (@thejunkfoodaisle) na

Nickelodeon Slime umak, a.k.a zeleni ketchup, može se naći isključivo na Walmart. Prvi put je izvijestio hrana bloger Junk Food Aisle koji je uzeo Instagram da pošta svoje slimy nalaza i dio komentara potopljena s odgovorima na novi čaj.

Nekoliko je napisalo: “Jednostavno sam kupio jučer, Stoked.” “Ew, da.” i “Baš sam bio u Walmartu jučer i tužan sam to propustio”. Drugi je dodao: “Ne želim ga pojesti iz nostalgije”.

slika

Heinz

Drugi su se sjetili Heinzovog EZ Squirt ketchupa iz ranih 2000-ih godina, koji su došli u ljubičasto i zeleno.

S ovim novim zelenim ketchupom povezanim s epskim slime, nema sumnje da more nostalgičnih navijača već snagging njihove boce. Definitivno želimo da se u njemu pojavi slika naših prženih krumpirića, hamburgera i vrućih pasa, jer to je vrsta avanturističkih eaterova kakvi jesmo.

Dakle, zgrabite bocu za svoj sljedeći roštilj – za sebe ili naučiti djecu ovih dana zašto zelena mokraća je tkanina vaše mladosti.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...