Oreo je zapravo napravio neke od najtraženijih fanova koji su tražili okuse

Ranije ovog ljeta, Oreo je pokrenuo natjecanje #MyOreoCreation kako bi obožavatelji osmislili vlastite okuse. Sada kada su ideje već gotovo dva mjeseca, Oreo je započeo iznenađujuće ljude uz uzorak onoga što bi njihove kreacije bile ukusne, ako su osvojile natječaj.

Do sada, Oreo je iznenadio obožavatelje prototipima okusa, uključujući tortu od mrkve, jednorog, trešnja, mala danska i ananas okrenut prema dolje. Iako su neki od tih zvukova nevjerojatni (da, slane karamele!), Mi smo na ogradi o nekima od drugih. Avokado Oreos, bilo tko?

slika

Oreo

slika

Oreo

Iako se neki od tih čarobnih okusa mogu prodati u budućnosti, većina njih nikad više neće biti ponovljena, što je ili razorna činjenica ili vrlo dobra stvar ovisno o tome kako se osjećate o okusima poput kokice i galaksije (što god to značilo).

Oreo je također izdao prototipove Oreo Chocolate Candy Barova u više okusa glave, uključujući Millennial Pink, Mermaid i Summer Black Out. Postoji također i nekoliko ukusnih okusa, poput New York Torta za kolače i tortu rođendana, koji zahtijevaju manje načina da rade na tome što zapravo imaju okus.

slika

Oreo

Ako ste već unijeli ideju okusa na natječaj #MyOreoCreation, ne brinite ako ovdje ne vidite svoj okus. Oreo je potvrdio u priopćenju da “to su okusi OREO Wonder Vault strogo istražujući i nemaju nikakav utjecaj na finalne finaliste #MyOreoCreation #Contest”.

Niste podnijeli vlastito stvaranje okusa na Oreo? Ima još vremena. Oreo će nastaviti isporučivati ​​uzorke okusa (i priliku za osvajanje $ 500.000!) Kako bi odabrali obožavatelje koji podnesu svoje #MyOreoCreation ideje za okus do 14. srpnja. Unesite tekstualnu ideju vašeg okusa na 59526, objavljujući ga na društvenim medijima pomoću hashtag #MyOreoCreation i #contest ili ispunjavanje obrasca na MyOREOCreation.com.

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...