Oreo O žitarica vraća u novu zlatnu okus

Tijekom godina Amerika je savladala dosta vrijedne hrane poput roštilja, korijena piva i prilično sve pržene. No, bez pitanja, ne postoji veća američka tvorevina nego Oreo. Sada ne kažemo da ne biste trebali imati Oreos za doručak, jer možda je to ono što vas ujutro izlazi iz kreveta, ali nije tajna da je klasični kolačić veći dio hrane. Svi bi voljeli iskapati u zdjelu kolačića za doručak – bez jutarnje šećerne špice. Srećom, proizvođač kolačića vratio je Oreo O prošle godine nakon desetogodišnjeg odsutnosti, a upravo su sada dodali potpuno novi okus.

Oreo O’s, ubojice krumpira s minijaturnim krumpirom koje su bile popularne tijekom 90-ih, vraćaju se na policama sljedećeg tjedna u bogatoj slavi kantine vanilije.

Hrana bloger Junk Banter najprije je podijelio fotografiju svijetlo-žute kutije koja opisuje žitarice unutra kao “zlatne kukuruzne komade pokrivene u sjajnom krema premaz”. Za sve one koji obožavaju Golden Oreo preko klasičnog kolačića od čokolade, ovo je za vas.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Prvo, Oreo O donijeli su od mrtvih poslije hladne i sumračne zauvijek. Sada je Post stvarno razmažuje sranje od nas s novim Zlatnim Oreo O žitaricama! Oni će biti dostupni u Walmart trgovinama u lipnju i u drugim trgovinama nekoliko mjeseci kasnije (hvala Walmart, Post i Oreo Bogovi za rani paket!). Žitarica sadrži zlatne komadiće kukuruza prekrivenim sjajnim premazom krema. Rani test okusa? Nije tako dobar kao izvornik, ali dobar! Očekujte kasniju recenziju. ����

Post koji dijeli JunkBanter.com �������� (@junkbanter)

Keksičeri uvijek nas imaju na rubu našeg sjedišta na ono što će se dogoditi sljedeći. Nakon njihovih najnovijih krema za Kettle Corn i Cherry Cola, sve je moguće u svijetu Oreoa.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...