Ova mama je Costco Shopping popis najrelevantniji dio kojeg ćete ikada vidjeti

Nije lako doći kroz Costco bez da uhvatite barem četiri stvari koje apsolutno ne trebate. Kristin i Jen, dvije žene iza mamice tako tvrde, razumiju.

Objavili su Costco popis za kupovinu na svom Instagramu koji je tako boli. U naslovu glasi: “Na sutra se vodio za Costco i pokušavao je zadržati stvarni. Što trebam prema onome što dobivam … dječače, što zaboravljam?” Hashetags su najbolji dio: # 3hourtour #wine #morewine #chickensalad #morechickensalad.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Sutra se krenuo prema Costcou i pokušavao je zadržati pravi. Što trebam prema onome što dobivam … oh dječak. Što zaboravljam? #imomsohard #costco #shopping #family # 3hourtour #wine #morewine #chickensalad #morechickensalad

Post koji dijele Kristin & Jen (@imomsohard)

Tri vrste vina na popisu su apsolutno savršene, osobito “Vino u kutiji”. Svi smo dobili “Veliku guzu vrećicu” neke vrste povrća koja ide uneaten i “pretvara u zelenu vodu.” Crvena linija također je stvarno razgovarala sa mnom. Tko nije padao na žrtve ahhhh-I-love-ovo-uzorak-ali-hoće li ikada-zapravo-napraviti-ove stvari-ok-ok-da-ja-hoće-ugh-ne-ja- neće se debakirati??

Izgleda da imam više zajedničkog s mama nego što sam mislio. Nije lud da mogu preskočiti “magnum Head n ramena za moju bae”, iako.

slika
Con Poulos

PREDNOSTI ODMAH Delish Kuharica, amazon.ca

Loading...