Ovaj Flamin Hot Cheetos Turska je luda jelo koju trebate ovaj zahvalnosti

Dan zahvalnosti je sve o tradiciji – bez obzira na to proslavljate li ga s istim članovima obitelji svake godine, idite na rutu prijateljstva ili ga želite prebaciti, hrana više ili manje ostaje ista. Svatko ima omiljeno jelo koje čekaju tijekom cijele godine, bilo da se radi o zelenoj grah, jelu od slatkog krumpira ili određenoj vrsti kolača. Ta jela mogu i trebaju ostati stavljena.

Turkeji, s druge strane, zaslužuju da se igraju. Tijekom godina vidjeli smo duboko prženu puricu, turucke, pa čak i pureće purice. Ove godine, Reynoldsove kuhinje razvile su ono što bi moglo biti najmoćnija puretina koju si mogao zamisliti … tvoja baka bi to mogla mrziti, ali vaši sljedbenici Instagrama idu u nuts.

slika

Reynoldsove kuhinje

Flamin Hot Cheetos Turska pretvara vašu pticu jasno crvenu i zapravo je prilično lako napraviti. Evo kako to funkcionira: Prvo, uhvatite nekoliko vrećica Flamina Hot Cheetosa. Zgodite ih u procesoru za hranu ili ih stavite u vrećicu sa zipom i razbijte ih valjkom. Četkajte puretinu uljem ili maslacem, a zatim premazite zdrobljenim čipovima.

Dodaj čajnu žličicu brašna u vrećicu za pećnicu (Reynolds čini BPA-slobodan od najlonske smole umjesto plastike), a zatim stavite pticu u vrećicu i u veliku posudu za prženje. Vi ćete želite zatvoriti vrećicu najlonskom kravatom i izraditi proreze od 1/2-inča u vrećici (oko šest će to učiniti) prije stavljanja u pećnicu.

slika

Reynolds Kitchen

Za malo više tradicionalni izgled turske – s jednako lud okus – Reynolds također stvorio recept za Funyuns Turska i Cool Ranch Doritos Turska. Ptice imaju isti tretman kao i Cheetosov recept, no mogu se kuhati folijom za kosu umjesto vrećice za pećnicu, bilo omatanjem cijele puretine u kositraću ili stvaranjem šatora od folije prije kuhanja. Obje metode omogućuju prebrzo odleđivanje ili preplitanje puretine u pećnici.

slika

Reynolds Kitchen

slika

Reynoldsove kuhinje

Za potpune upute o tome kako izraditi ove čipke obložene purice, pogledajte Reynoldsovu web stranicu.

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...