Panera daje slobodnu juhu danas

Ako ste opsjednuti Panera juhom, danas vam je dan. Ne samo da možete dobiti besplatnu šalicu bilo kojeg okusa koji želite – uključujući i cheddar brokule – ali i ne morate napustiti kuću da biste je dobili. Kako pitate? Slobodna juha je Panera način slavljenja diljem zemlje diljem svog programa isporuke koji je sada službeno u 897 gradova i 43 države diljem zemlje.

Sve što trebate učiniti da biste dobili besplatnu juhu u srijedu, 9. svibnja, postavite narudžbu za barem jednu stavku putem aplikacije ili web-lokacije Panera i dodajte čašu juhe u košaricu. Kada se odjavite, unesite kod “PANERADELIVERS” i dobit ćete juhu besplatno.

“Dostava Panera nije pilot program. Nije na samo nekoliko testnih tržišta. Sada nudimo isporuku diljem zemlje “, izjavio je Blaine Hurst, predsjednik Uprave Panera. “Dostava potiče našu sljedeću fazu rasta, a uspjeh koji smo do sada vidjeli uzbudljivo je. Kombinacija pružanja čistih prehrambenih mogućnosti putem potpuno digitalnog iskustva daje nam stvarnu prednost, a zamah tek počinje. “

Dostava je dostupna na većini mjesta Panera Kruh sedam dana u tjednu između 11 ujutro i 8 ujutro. Dok minimalna dostava treba samo iznositi 5 USD, kupci bi trebali očekivati ​​da će platiti trošak isporuke od 3 dolara na većini lokacija.

Panera tiho je pokrenula uslugu isporuke na nekoliko odabranih tržišta još 2016., a od jučer je službeno u 43 od 50 država u zemlji. Da biste vidjeli nudi li vam Panera, posjetite delivery.panerabread.com.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...