Pickle Ljubitelji: Sada možete kupiti paprike Pickle Dip

Koliko kiselo je previše kiselo? Granica ne postoji ovdje u Delishu, pa smo morali podijeliti najnovije izdanje Heluva Gooda, Dill Pickle Dip. Omiljeni fan u Kanadi, snack je nedavno napravio put jugu za ograničeno izdanje.

Zamrzivač na bazi kreme nije blaga – ima nepogrešivu kiselkastu aromu, ljubitelje hardcore krastavaca voljet će. Možete vidjeti zelene komade dehidriranog krastavaca u mlijeku i vrhnju, a tu je i prašak od češnjaka, koplja od korova i senzora koji se miješaju kako bi povećali okus.

slika

Heluva Dobro

Ako se pitate što ćete jesti s kapljicom koplja, Heluva Good ima nekoliko prijedloga. Oni preporučuju Indiju Pale Ale (pivo i umak … sportski ventilator starter paketa), Kettle Brand Barbeque čips, ili za kiseljenje na korijen radnji, Fried Dill Pickle Chips. Heluva Good je nedavno udružio s Utzom za pokretanje Buttermilk Ranch Chips, a imamo i osjećaj da bi bili dobri za podmazivanje.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Ako volite @UtzSnacks valoviti čips i naš mlin, umaknite se, isprobajte NOVO Utz Heluva Good! ® Mliječni dom s okusom krumpira!

Post koji dijeli Heluva Good (@heluvagooddips)

Možete pronaći Dill Pickle Dip u trgovinama trgovinama širom zemlje, uključujući Wegmanove, Safeway, Stop & Shop, Shoprite i Giant. Posuda od 12 unca prodana za 2,19 dolara, pa ako ništa drugo, upuštanje vaše znatiželje neće razbiti banku.

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...