Pjevačica Sam Smith jedva je prepoznatljiva nakon što je izgubila 50 funti

Sam Smith je poznat po moćnim baladama poput “Stay With Me” i “Lay Me Down”, koji su se pojavili na debitantskom albumu još u 2014. godini. Dok je promovirao svoj drugi album “The Thrill Of It All” obožavatelji su se usredotočili na svoje nove pjesme – i njegov posve drukčiji izgled.

Od 2015. Smith je izgubio više od 50 funti kroz velike promjene u njegovoj prehrani i vježbanju. Dok je većina mršavljenja dogodila u 2015. godini, on je nastavio zadržati, a zatim neke u posljednje dvije godine. Nedavno L’uomo Vogue časopis pokriti foto šokirana obožavatelja, mnogi od kojih je napomenuo kako mu je tanko lice postalo.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

U što gledaš? @luomovogue Fotografija @colesprouse Modni urednik @rushkabergman

Post koji dijele Sam Smith (@samsmith)

Iako je Smithov Instagram nipošto neminiran s teretanom selfies ili slike obroka, on je otvorio o tome kako je izgubio težinu. Smith je radio s ambulantnom terapeutkinjom Ameliom Freerom (koji je pomogao i Jamesu Cordonu da ispusti nekoliko kilograma), i pjevao joj pohvale u unesenom postu Instagram.

Prema Daily Express, naslov je glasi: “Amelia Freer mi je pomogla da izgubim kamen u dva tjedna i potpuno preobrazila moj odnos s hranom. Volim te Amelia i hvala ti što si se osjećala tako sretnom i iznutra.”

Dok je u novinama izjavio gluten, mliječni proizvod i rafinirani šećer kako bi izgubio težinu, Smith je izjavio za dodatak da je “uglavnom prestao jesti”, kada su ga pitali kako je to učinio.

RELATED VIDEO:

U intervjuu za TODAY, Smith je rekao Natalie Moralesu da nije na dijeti. Umjesto toga, “moj odnos prema hrani upravo je potpuno promijenjen”. Uznemiren zbog gay i prekomjerne težine kao dijete, Smith kaže da je njegova težina jedina stvar koju bi mogao promijeniti. Ove godine, Smith je rekao Billboardu da sada radi tri puta tjedno, radeći težine i kardio s osobnim trenerom.

Usprkos uspješnom održavanju težine već nekoliko godina, Smith je iskren o tome kako je teško uravnotežiti njegovu ljubav prema hrani održavanjem zdrave težine.

“Uvijek ću biti samosvjestan”, rekao je Extra. “Uvijek ću se truditi jer ja volim hranu više nego što si mogao zamisliti. Uvijek će biti borba za mene.”

Upravo smo tamo s tobom, Sam.

h / t POPSUGAR

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...