Plan prehrane i vježbanja koji je pomagao Paulu Ruddu dobili su ripped u 46

Dobivanje stvarnog oblika superjunaka bilo bi zastrašujuće u bilo kojoj dobi, a pogotovo kad se približavate 50. Paul Rudd je ustao u povodu svoje uloge u filmu “Ant Man” iz 2015. godine, a malo vjerojatan izvor sada dijeli tonirana- dolje verzija Ruddove prehrane i rutinske vježbe za nas samo smrtnike.

Dok je trenirao za Marvel film, Rudd je slušao svog zvijezda “Parka i rekreacija” Chris Pratt i izrezao sve “zabavne” namirnice gotovo godinu dana, uključujući alkohol i većinu ugljikohidrata.

“Eliminirajte zabavu za godinu dana, a onda možete igrati heroja”, Rudd se šalio Varietyju.

Rudd je u svoje rutine uključio ton vježbanja i treninga u snazi ​​s gimnastikom, a on kaže da je najviše što je dosljedno razradio u svom životu.

Trener CrossFit koji je radio s Ruddom izjavio je da su njegovi potezi uključeni u tegljenje za tegljače, skakanje, skakanje i puno ab radova, dizajniran da ga bude funkcionalno uklopljen i “simetrično estetski”.

slika

YouTube

“Nikad više nisam vježbala više od toga za duže vrijeme”, rekao je za NAROD, dodavši kako mu je cijeli život bio usmjeren na zdravlje i fitnes. Priznao je da je riječ o prilično neodrživom životnom stilu, ali kad postanete superheroj, morate učiniti ono što morate učiniti.

“Nisam samo slučajno radio takvu vrstu samovoljno, što bi to moglo učiniti puno teže”, rekao je.

Za više realističnu verziju svog plana, CNN sidro Jake Tapper se vagati. Tapper je prijatelj s Ruddom i zamolio ga za pomoć u čišćenju svoje bivše kampanje praćenja “čistog smeća”.

U nedavnom intervjuu Bon Appetit, on je podijelio ono što izgleda Ruddov tonirani plan, budući da on ne zna, postaje superheroj u bilo kojem trenutku.

Novinar započinje svoj dan s malom zdjelom zobene kaše – voli verziju Thinkthinove marke kako bi pomogla u kontroli porcije – i neku vrstu bjelančevina, poput tvrdih kuhana jaja. Ubrzo poslije jutra, a nakon ručka, napunjen je s bananom, bademovim maslacem, bademovim mlijekom i ledom.

Njegov srednji obrok i večera obično su prilično slični, a često se sastoje od salate s piletinom na žaru, brusnicama i preljevom nafte i octa.

Kao i Rudd, Tapper je smanjio unos alkohola i povećao vježbu, radeći 40 minuta kardio – obično na eliptičnom stroju – a zatim neki trening snage svaki dan nakon doručka. (Za što vrijedi, kaže Tapper, rekao je Rudd prije 40 minuta prije doručka.)

Kaže da je izgubio 12 kilograma od promjena prehrambenih navika na ovaj plan koji je odobrio Rudd.

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...