Postoji nevjerojatna priča iza kolača sladoleda

Ako već niste znali, to je Pride mjesec, 30-dnevni niz proslava diljem zemlje koji poštuje gay, lezbijsku, biseksualnu, transrodnu i ispitnu zajednicu – a jedna sladoled u Los Angelesu sudjeluje na ozbiljno ukusnom putu.

Sol i Straw poznati su po iznenađujućim okusima, poput Arbequine maslinovog ulja i kruške i plavog sira, a ove godine tvrtka je stvorila prilagođeni šerbet za mjesečne svečanosti: mješavina Skittles.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Out slavi #prideweekend? Dođite s našim ukusnim okusom Rainbow Skittles koji koristi @trevorproject u našoj West Hollywood prodaji. Ugodno je i podržava veliki uzrok!

Post koji dijele Slatkica soli i slame (@saltandstraw)

Ograničeno izdanje okus je doveo u za L.A. Pride tjedan, s dijelom sredstava koja su koristila Trevor Project, zaklada posvećena kriznim intervencijama i prevenciji samoubojstava za LGBTQ + mladost.

KOMO News izvještava da je šerbet napravljen sortiranjem Skittles po boji, i churning svaku boju pojedinačno prije layering ih stvoriti efekt duga. Uz sve te napore, nije čudo da je okus dostupan samo za kratko vrijeme.

Gradovi oko SAD-a planiraju masivno slavlje s paradama i koncertima, među ostalim svečanim stvarima. Los Angeles je među prvima koji slave (s paradom koji je pretvorio u #ResistMarch), budući da se gradski događaj održava tijekom prvog tjedna u lipnju. Neki gradovi, poput San Francisca i New Yorka, proslavljaju tijekom posljednjeg vikenda.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Sretan #PrideMonth! Za ovaj vikend zaustavite se u West Hollywoodu da isprobate poseban okus Rainbow Skittles Sherbeta. Dio prihoda će imati koristi od @trevorproject.

Post koji dijele Slatkica soli i slame (@saltandstraw)

UZUVI RAINBOW: Skittles Original Candy, vrećica od 54 unca, $ 6.49: amazon.com

Trenutno je okus dostupan samo na lokaciji West Hollywoodu u Los Angelesu i na mjestu Fillmore San Francisco.

Ako ste negdje na zapadnoj obali, a vi ste bummed da ste propustili okus, nemojte se smijati. Požurite u Portland, ILI zbog svojeg ponosnog slavlja, naći ćete Salt & Straw prodajući svoje specijalno izdanje okus opet na 23. mjesto na 17. i 18. lipnja.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...