PSA: Pringles donio natrag Screamin ‘Dill Pickle Chips

U slučaju da ste je propustili, Delish ima veliku opsjednutost žaru, gotovo nam je potrebna intervencija. Gin i Tonic Pickles, Pickles in a Blanket i Pickle Egg Rolls su samo nekoliko recepata inspiriranih soli, koje smo stavili na svijet. Pringles je očigledno na istoj stranici, jer čip koji se može stapati dolazi u okus Screamin ‘Dill Pickle koji će vaše usne šupljine (i naizgled izvrsno ukusiti s brie sirom, prema Twitteru).

Dok su žetoni godinama bili na policama i na njima, očito su zasjenili i drugi ludi okusi poput Top Ramen Chicken i Hot Diggity Dog. Kipić s okusom se sada vraća u trgovine, i može se naći na Targetu i na mreži putem Amazon, Jet, Walmart i CVS.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Tko treba cvijeće kad dobijete pršut od pršuta za kosu? @ Pringles.uk @pringlesus #dill #dillpickle #pringles #dillpicklepringles #heaven #whoneedsflowers #husband

Post koji dijeli Charley Hawkins (@chondaley)

Dok se patuljak ubrzano vraćaju u trgovinama, postoji još jedan okus koji je samo oko ograničenog vremena. Spicy Guacamole Pringles trenutno se nalaze na policama, a zvuče poput sna iz Super Bowl / Cinco de Mayo. Ovaj okus ekskluzivno je za Walgreens i prodaje se za 1,99 dolara.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Gdje su svi moji Guacamole �� ovisnici na ���� ?! Našao sam ove @pringlesus prilično duhovit … da je rekao, ja sam začin wimp. Pronađeno na Walgreensu. , , ��Prijavite prijatelja ��Slijedite @snackbetch za više! ��. , #guac #guacamole #picodegallo #pringles #pringlesmurah #savory #savoryfood #chips #chipsandguac #chipsandsalsa #mexicanfood #kitkat #oreo #starbucks #mcdonalds #icecream #macros #buzzfeast #lickyourphone #foodporn #fitfam #fitspiration #iifym #buzzfeast #junkfood #instafit #npcbikini #cheatmeal #bestruktura #snackbetch

Post koji dijeli Snack Betch (@snackbetch)

Iako još nisu potvrđeni, hrana bloger Candy Hunting ima također na policama je uočio Extra Hot Chili & Lime Pringles i kaže da se mogu naći u trgovinama u vlasništvu Krogera (koji uključuju Kroger, Fred Meyer, Ralph’s i QFC). Toliko mnogo žetona, tako malo vremena.

KUPITE ODMAH: Screamin ‘Dill Pickle Pringles, 1,50 $; target.com

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...