Red Robin’s Selling $ 100 Pass koji vam omogućuje da jedu hamburgere tijekom cijele godine

Obožavatelji Red Robina postavili su vaš alarm: u ponoć 1. prosinca možete kupiti prolaz od 99 $ koji vam omogućuje da jedete hamburger mjesec dana do studenog 2018. Nakon što ste na pete ostalih promocija lancerskih restorana poput Olive Garden’s Never-Ending Pass i Smashburgers ‘Holiday Smash Pass, restoran poznat po svojim složenim hamburgerima prodaje 10.000 “A Year of Yummm” darovne kartice.

Iako to nije neograničen posao, može vam uštedjeti dobru količinu novca ako često jedete u Red Robinu. Uz promociju, kupci će dobiti e-poklon karticu s 15 dolara, koja se šalje na e-poštu 1. prosinca svakog mjeseca od prosinca 2017. do studenog 2018. Dakle, ako mjesečno potrošite cijelu poklon karticu, dobit ćete 180 dolara vrijednost za stotinu dolara.

Većina ugostiteljskih restorana s roštilja na grilu je između 10 i 15 dolara, s mogućnošću izbora kao što su guacamole bacon burger, Chili Chili Cheeseburger i Black and Bleu burger. Neprikazivi obožavatelji još uvijek mogu ući u posao – dok se promocija usredotočuje na hamburgere Red Robina, sve možete naručiti s izbornika pomoću kartice.

slika
Red Robin

Ako još neko vrijeme niste bili na lancu, prodajete i napunjene mješavine, poput Nana-Nana Moo-Moo trikova od banana, pileći sendviči i oblozi, salate i super vruće Voodoo Fries (drizzled sa umom od duhanskog papra! ).

Svaka se kartica može upotrijebiti sve dok ne istekne (pa ako idete za $ 3 milkshake, možete ponovno upotrijebiti paket), a prodavat će se samo 1. prosinca. Ovdje možete zaobići prolaz.

RELATED VIDEO:


Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...