Sada možete kupiti Dark Butterfingers čokolade

Nestle u zadnje vrijeme radi na dodavanju novih proizvoda u svoj popis, i to je prilično tamno sa svojim najnovijim dodatkom. U slučaju da ste propustili, sada možete kupiti Butterfingere od tamne čokolade.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Novi Nestlé Butterfinger Dark! Hvala @butterfinger za dijeljenje! Drugi su ih pronašli kod 7-Eleven �� #thejunkfoodaisle www.thejunkfoodaisle.com

Post koji dijeli TheJunkFoodAisle.com (@thejunkfoodaisle) na

Nestle je najavio u studenom da će Butterfinger Dark prijeći početkom 2018., a uz tamnu čokoladu Crunch. I izgleda da je brand slijedio svoje obećanje. Fotografija novog slatkiša objavljena je ovog ljeta na Instagramu od strane povjerljivog snack blogera Junk Banter koji je na klasičnom bombonijeru nazvao “ukusno uzimanje” prije nego što je ukazao na vrlo malu manu.

“Smatram da je malo izazovno cijeniti suptilnosti tamne čokolade protiv tako jakog maslaca od kikirikija”, napisao je bloger u naslovu fotografije. “Vjerojatno je ekvivalentan originalu, ali dobiva tamo različitim sredstvima.”

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Pa, pa, što imamo ovdje? �� Novi Butterfinger Dark slijedi Nestle Crunch Dark u onom što je vrlo … tamni pokret za marku. Ovo je zasigurno ukusna spina na klasičnom Butterfingeru, iako ne mislim da je prebacivanje u tamu “svjetla” nevjerojatno – smatram da je malo izazovno cijeniti suptilnosti tamne čokolade protiv takvog snažno maslaca od kikirikija , Vjerojatno je ekvivalentan rezultatu izvornika, ali dobiva tamo različitim sredstvima. Valjda je jedino preostalo mjesto Butterfinger White? Samo se igram. Jednom kad krenete tamni … �� Hvala @nestle i @butterfinger za uzorke! Butterfinger Dark party na mom mjestu.

Post koji dijeli JunkBanter.com �������� (@junkbanter)

Kao i uvijek, dopustit ćemo vam da budete sudac koliko je ukusna Nestleova nova dodatak. Možete kupiti Butterfinger Dark u bilo kojoj prodavaonici u vašoj blizini.

Slijedite Delish na Instagramu.

Preuzmite aplikaciju Delish.

Loading...