Starbucks oslobađa Mango Dragonfruit osvježivače, samo u vremenu za ljeto

Prvi dan ljeta nalazi se točno iza ugla (T-minus dva dana, točnije), a uzdužne temperature dolazi potreba za osvježavajućim pićem za borbu protiv svega što znojiti. Znači, Starbucks vam pomaže da ugasi svoju žeđ ove sezone izdavanjem svog novog Mango Dragonfruit Refreshers pića u utorak.

Mango Dragonfruit Refreshers, koji su čajevi poput pića, izrađeni su sa stvarnim komadićima crvenkastog zmajskog voća, također poznatog kao pitaya, što daje jasnu svijetlu magenta boju. Savršeno je za Instagram, a sretni kupci već su počeli dijeliti svoje kupnje na mreži.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Kada vaš #MangoDragonfruitRefresher odgovara Vašem Fitbit bendu #Starbucks

Post koji je podijelio Amber ���� (@dairmobarb)

Pogledajte ovaj post na Instagramu

PRIDE tjedan u Seattleu i nema boljeg načina da se onda proslavimo našim novim Mango Dragonfruit Refresherom! Dostupno u trgovinama sutra! ❤️����������. , , #MangoDragonfruitRefresher #ThatColorTho #pride #AllTogetherNow #Seattle #MadisonPark #AfternoonMade

Post koji dijeli Starbucks Madison Park (@madisonparkstarbucks) na

Starbucks ima povijest objavljivanja društvenih medijskih prijedloga. Godine 2017, Unicorn Frappuccino je napravljen s ljubičastom bazom i plavim kovitlima koji su okrenuli nijanse ružičaste kada ste ih pomiješali zajedno. I u Starbucksovom mjestu u Meksiku, Sirpa Frappuccino napravila je tonu valova (pun namijenjen) južno od granice.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

! ️ NEW #UnicornFrappuccino od @Starbucks dostupan TOMORROW (4/19)! ️ Pristupili smo ovom novom čarobnom piću s profinjenim okusima koji dolaze od slatke do kiselog kao što pijuckate! ��: Ružičasta, mango, krema Frappuccino s kiselom plavom kišicom, posipana ružičastim i plavim preljevom. #UnicornFrappuccino

Post koji dijele Joe’s NonstopEats (@nonstopeats) na

Međutim, ta su pića bila privremena dodataka za izbornike, ali budući da je Mango Dragonfruit Refresher ovdje da ostane, Starbucks je pronašao nekoliko tisuća načina miješanja.

Tvrtka se može pohvaliti da 170 tisuća načina prilagodbe bilo kojeg Starbucks pića, a jedan od načina je dodavanje kokosovog mlijeka, umjesto vode, vašem Mango Dragonfruit Refresheru. Ovaj novi recept za piće naziva se Dragon Drink.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Isprobajte NEW Mango Dragonfruit Refresher kao što je ili s kokosovim mlijekom za kremamniji, slađi okus! #dragondrink Ovaj tropski inspirirani napitak izrađen je kombinacijom okusa od manga i zmajeva voća, ručno zaliveno s ledom i limenka zlatnog voća s kockicama. (Nema umjetnih boja ili zaslađivača i dolazi u manje od 100 kalorija za piće veličine ��)

Post koji je podijelio Starbucks na Texas & Hollemanu (@hollemanstarbucks)

Starbucks je također primijetio da će ovi osvježivači biti predstavljeni u svojim trgovinama u SAD-u i Kanadi, te će biti stalni dodatak tim izbornicima. Bez kokosovog mlijeka, zauzimaju manje od 100 kalorija po svakom piću od 16 unci, bez umjetnih boja ili zaslađivača. Ali još nema riječi o tome hoće li vam disati vatru, zmajem.

Loading...