Starbucks otvara svoju prvu SAD potpisnicu za zajednicu gluhih

Prije dvije godine Starbucks je otvorio Trgovački potpis – jedan dizajniran za zapošljavanje osoba s gubitkom sluha i stvaranje lakšeg iskustva za kavu – u Maleziji koncept konačno dolazi u SAD U listopadu će Washington DC biti prvi američki grad s Starbucksom koji služi gluhim i nagluvi ljudi.

slika

Starbucks

Starbucks planira zaposliti 20 do 25 partnera (ono što oni zovu svojim zaposlenicima), od kojih će svi govoriti američki znakovni jezik (ASL), bez obzira na to jesu li njihovi čuli ili ne. Mnogi su prošli put posjetili maloprodajnu trgovinu u Kuala Lumpuru, kako bi bolje razumjeli model. To će igrati u D.C. s modifikacijskim modifikacijama, uključujući otvoreni tlocrt – za bolju komunikaciju – i reflektivne površine niske odsjaje.

slika

Starbucks

Svi umjetnički radovi na D.C. mjestu također će biti dizajnirani od gluhih umjetnika, kao i prilagođeni toster koji se tamo prodaje. Na pultu, gluhi barkisti će nositi pregače izvezene “ASL”, a slušni partneri će imati pregače koje glase “I Sign” – stvorene od strane gluhih dobavljača. Narudžbe za piće bit će potpisane kada budu spremne za podizanje, ali postoje opcije naručivanja za početnike.

Trgovačka će potpisnica biti smještena na 6. i H, blizu Sveučilišta Gallaudet, privatnog sveučilišta za gluhe i nagluhe populacije.

slika
Con Poulos

PREDNOSTI ODMAH Delish Cookbook, 30 dolara, amazon.com

Loading...