Subway’s $ 5 Footlong Deal nema više

Odmorite se u miru, $ 5 footlong subs. Podzemna željeznica ponudila je posao skoro desetljeće, zajedno sa svojim prstima od jinglea, ali tvrtka je ovog tjedna priopćila kako završavaju promociju zbog viših troškova sastojaka. Tvrtka je tweetirala u utorak kako su “svi omiljeni klasični footloni” $ 6. Podzemna željeznica razradila je Twitteru da se “klasični” odnosi na sve redovne subs bez ikakvih nadogradnji.

No, kupci nisu bili previše oduševljeni novom promocijom, pitajući se kamo su otišle sve petnaest stopa. “Pokrenuli smo $ 5 footlong u 2007,” Podzemni korisnici briga Twitter račun odgovorio. “Od tada su naši troškovi uvelike porasli, ali pokušavamo to uravnotežiti promocijama.”

Bogatstvo primjećuje da ovaj potez nažalost ima smisla ekonomski. Uz inflaciju, 2017 u vrijednosti od 5 dolara sada vrijedi više od 5,72 dolara. Sada, tvrtka nudi “Jednostavno $ 6” ponude, koje uključuju jedan od šest sendviča, piće, i čips. Što zapravo nije loše u vezi posla.

To je samo posljednji gubici korisnika koji prate potpore potpune veličine. Tvrtka je pogođena s nekoliko tužbi zbog lažnog oglašavanja, tvrdeći da su njihovi sendviči zapravo dugački samo 11 inča. Slučaj je riješen prošlog listopada, a sada je podzemna željeznica prisilila restorane da mjere njihov kruh, tako da je šest centimetara zapravo šest centimetara, a stopalo je doista dugačak.

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...