Sve što trebate znati o limunadi kave

Iced kava je lijepo sveto piće u našim mislima. Naravno, možete ga hladno pripremiti kako biste smanjili kiselost, pa čak i isparavali s dušikom za zabavnu prezentaciju. No, dodavanje kiselih limuna samo se čini kao ravno gore bogohuljenje. Mislim, citrus ne bi trebao biti rezerviran za ledeni čaj?

Očigledno smo u krivu zbog ove, jer kafići širom svijeta sada ulijevaju riffove na Arnold Palmer koji vruće limunadu s javaom. Zato smo zaokružili sve što trebate znati o neobičnom novom piću:

Prošlo je već godinama.

Prema osoba koja jede, piće je prvo napravilo ozbiljne valove – a potom se pretvorilo u trend – na jelovniku u Stand Coffee u Brooklynu, gdje je ponuđena od ožujka 2015. No, kafići u Švedskoj imali su gotovu kremu na limu raspoloživu za najmanje posljednja dva godine.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Kava limunada? Kladim se da su tvoje mjedene gumbe! Razmislite o Arnoldu Palmeru, ali još više osvježavajuće blijedi i divlji. Uživajte u ovom našem izboru jela pića dostupni vikendom tijekom lipnja. #Dripworks #kaffelemonad #coffeelemonade #coffeeshandy #summerdrinks #signaturedrinks #petoskey #madcapcoffee #cafe #artisan #refreshing

Post koji dijeli Dripworks Coffee (@dripworkscoffee) na

Ona ide po mnogim imenima.

Laura Palmer. Limunada kave. Udar groma. Kaffelemonad. Izaberi.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Samo smo pokupili neke svježe bobice iz @revcoffee danas i morali smo to napraviti! Mi smo malo #obsessed s našim #coffeelemonade! #atlcoffeetrike #coffee #atlevents #atlanta #atlantaevents #mobileespressobar #startaconversation #coffeeinyourneighborhood

Post koji dijeli Bean u gradu (@atlcoffeetrike) na

Postoji mnogo načina da to napravite.

U Stand Coffeeu, hladna piva pomiješana je s jednostavnim sirupom od limuna i vanilije i kapljicom bademovog mlijeka. No, neki vole miješati espresso s limunatom ili čak pjenušavom limunadom (koja nas podsjeća na illyovu kremu s pjenušavom vodom). Epicurious, urednici su crunched brojevi i pretpostavlja da je idealan omjer kave do limunade je 3: 2. Uglavnom, ne postoji pravi recept i imate potpunu kreativnu slobodu s ovim.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Repost @dailyillo · · · Nedavno sam otkrio ovo piće iz @supercrowncocha u #Brooklyn. Inspirirani #twinpeaks i Arnold Palmer, ovo je Laura Palmer: dvije kave pripremljene u prekrasnom japanskom stilu i jedan dio domaće limunade. Budući da često ne dolazim u Brooklyn, počela sam stvarati se kod kuće i na poslu. To je savršeno piće koje će vas upozoriti kroz lijen ljeto.

Post koji dijele Supercrown Coffee Roasters (@supercrowncoffee) na

Inspiriran je pravim ruskim pićem.

U Rusiji, kofyeh slimonem (a.k.a kava s limunom) je stvarna stvar koju ljudi piju redovito. Dodavanje agruma također je uobičajena praksa u mjestima koja vole kavu širom svijeta, poput Švedske, Njemačke i Meksika.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Minga // munich #coffee #specialtycoffee #coffeelemonade #jbkaffee #brewingbartender #soschee #munich #weekendtrip #signaturedrink #keepsmecafein

Post koji je podijelio Simone König (@monebonesk)

To je krajnji jutarnji pokupiti-me-up.

Pravi jednostavni ukazuje na potresanje tog tankog agruma, u kombinaciji s energizirajućim mirisom i okusom kave, najbolji je način da se probudite i uzmete na dan. I ne možemo se više složiti.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Jeste li kušali limunadu kave? Svježi okus limunade savršeno se miješa s vrhnjem pivo piva # v60 kava �� # thecoffeefactory #specialitycoffee #coffeelemonade #brewcoffee #freshcoffee #summerdrink #iced #eclectictaste #instacoffee #fresh #energy #tasteofsummer #bucharestcoffee

Post koji dijeli Contego Tvornica kave (@the_coffee_factory) na

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...