Taco Bell debitira nove $ 1 stavke izbornika, a mi smo se stresli

Krajem 2017. godine, Taco Bell je najavio da će ove godine donijeti 20 novih $ 1 stavki na izbornik, a četiri mjeseca, oni se dobro slažu na tom obećanju. Počevši od 5. travnja, moći ćete postići novi burrito ili nacho jelo za samo mužjak.

slika

Taco Bell

Obje nove kupnje dolaze pod nazivom “Triple Melt” iz očitih razloga: napunjeni su s isjeckom smjesom od tri sirije plus odrezakom nacho. Dolaze također s iskusnim govedima. Ako naručite Triple Melt Burrito, sve će biti stavljeno u tortilu od brašna. Kuhari smrću hrskavice tortile sa svim onim sirom i mesom da bi Triple Melt Nachos.

slika

Taco Bell

Bell je također testirala druge $ 1 bite diljem zemlje. Od 5. travnja stanovnicima Oklahome Citya ponudit će se crvena piletina Taco – tortila od brašna punjena divovskim komadima hrskavog pileća – a ljudi iz Chattanooga, TN, mogu probati Beefy Crunch Burrito od 4. travnja.

slika

Taco Bell

Potonji je bio na izborniku prije i pokazao se omiljenim fanom. Postoji govedina, riža i sir od riže, a krvarenje dolazi od flamanskih Hot Fritos kukuruza – jer to je Taco Bell. Ako ima uspješnu probnu vožnju, ostatak zemlje možda će ga vidjeti na izbornicima do 2019. Do tada ćemo se samo sliniti nad Južnim Instagramima – i utješiti se s Triple Melt-sve.

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...