To su 4 hrane Ina Garten odbija jesti

Ina Garten može biti legenda o hranjivoj mreži koja voli kuhati za Jeffreyja i domaćin večernjih zabava u kući Hamptona, ali ona je također puno poput vas i mene nego što biste mislili. Zapravo, u nedavnom intervjuu s Vrijeme, Zvijezda hrane za hranu priznaje četiri hrane koju nikad neće dirati. No, otkrila je i njezino omiljeno pijano piće i jedan recept koji ju je spustio. Da, čak i Contessa Barefoot ima problema u kuhinji ponekad.

ono što je na sebi

Viski kiselo, svako ljeto “, rekla je u časopisu News,” ali oni moraju biti domaći, sa svježim sokom i dobrim burbonom – Knob Creek “. Ne možemo je kriviti za ljubljenje dobrog stakla smeđih duhova, a posebno viski whiskyja savršeno pjegava ljetna gutljaj.

Što je s tim kad nema bourbon? “Druga stvar je a Sinskey Vineyards rosé.”Ali također izgleda kao da uživa u povremenom Aperol sprtizu. Dovraga, volimo svoj stil.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

O ne! Više koktela! #blokirajuće pletenice #cookingforjeffrey

Post koji dijeli Ina Garten (@inagarten)

što nikad neće jesti

Nećete naći korijander u Ininim povrtnim ili biljnim vrtovima. “Jednostavno se neću približiti”, rekla je za Vrijeme. Što je razumljivo. Za neke, cilantro okusa sapiran i ostavlja nezadovoljni nakon okusa.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Voljeti povrtnjak na kiši! #chiveflowers #rosemary

Post koji dijeli Ina Garten (@inagarten)

Ali ona također nije obožavatelj jela koja uključuju anatomske sastojke. “Nisam velika stvari s očne jabučice,”Pretpostavljamo da to znači da su stvari poput cijele pržene svinje i ribe koje nisu unaprijed zakapane. To je OK, Ina, možete se držati svog klasičnog pecenog peciva.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Nedjeljni ručak u Parizu kuhali su s mojim bff! @cartchar #paris #poulet

Post koji dijeli Ina Garten (@inagarten)

Još iznenađujuće, također je istaknula “pjena“kao faux-pas za njezin nepce. Znači li to da nikada ne upuštate u latte ili cappuccino, Ina ?! Naša kofeina pumpa srca za vas break.

Njezin četvrti i posljednji gurmanski grip? Trgovina kupljenog ribanog parmezanskog sira. Tako je, žena koja izjavljuje da je “kupljen u trgovini” u redu, ne može opravdati pretpakovani tretman tom slanom talijanskom siru. A tko je može kriviti? Svježe nasipano iz bloka je tisuću puta bolje.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Zid! #paris #cheese # comté #saveme

Post koji dijeli Ina Garten (@inagarten)

s kojim se bore

“Radim na tome Boston krem ​​pita za oko tri knjige, a ja nisam stekao ravnotežu i okuse i teksture sasvim u pravu “, rekla je. Možda bi trebala samo testirati naše bostonske palačinke za Jeffrey za jedan vikend?

PIN NAPRAVLJUJE:

slika

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app danas.

Loading...