Uber kaže kako će testirati 5-minutne isporuke hrane drone

Budućnost obećava prilično sljedeće razine stvari koje ne možemo ni uočiti u našem danu, kao što je virtualna stvarnost ili vremenska putovanja. No, jedna stvar koju bi se mogli naviknuti na RN, dobiva izlet na trenutak prsta. U redu, još nismo baš tamo, ali UberEats kaže da će testirati 5-minutne isporuke hrane putem drone, jer je ispuštanje hrane automobilom upravo tako 2017.

Ne, Uber nije prvi koji je zabavljao ideju dronskih kurara (gledajući tebe domino-aza nas gracirajući s prvim droneom za isporuku pizze). Međutim, Uber je najveća svjetska platforma za isporuku hrane, tako da bi ovo moglo biti veliko. Tvrtka je već započela novi probni program u San Diegu, gdje se narudžbe mogu očekivati ​​od “pet minuta od sada do 30 minuta od sada”, rekao je direktor tvrtke Uber Dara Khosrowshahi na konferenciji u Los Angelesu.

“Uber ne može biti samo o automobilima”, dodao je Khosrowshahi. “Moje je osobno uvjerenje da ključ za rješavanje urbane mobilnosti leti hamburgere, u bilo kojem gradu. Trebamo leteći hamburgere. “

Ovo je sve dio širokog programa komercijalnog testiranja koji se naziva Pilot program integracije. Ovaj nedavno odobreni program autorizira cijelu hrpu tehnoloških i uspostavljenih dostava divova (tj., Uber, FedEx, Amazon) za isporuku robe drone u nekoliko država.

Budućnost je ovdje, ljudi.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...