Vinske torbe od Rosé su ovdje kako bi ljeto trajno zauvijek

Što dobivate kad prelazite tisućljetnu ružičastu generaciju nezasitnu ljubav prema nostalgiji? Vrećice s električnim ružnim vrećama.

Ove estetski ugodne Capri sunčane vrećice se prodaju u šest pakiranja, koje sadrže bocu i pola vina svaka. Dovoljno su male da se uklapaju u torbicu, ne zahtijevaju otvaranje boce i jednostavan su način za kretanje po čitavom pravilu bez stakla na plažama, parkovima itd. Osim toga, oni sadrže 12,5% alkohola. Ako je bilo vremena da bude osnovno, to je to.

Torbe se ne prodaju posvuda, nažalost, ali su dostupne u desecima vina i pića u cijeloj Connecticutu, New Jerseyu, New Hampshireu, Maineu, Tennesseeju i Gruziji.

Električna tvrtka vina također izračunava kupovinu; dio prihoda za svaki slučaj Electric Rosé ide u Water2Wines, ljubav koja pomaže stvoriti više čistih, održivih izvora vode diljem svijeta.

Mislili smo da ništa ne bi moglo biti vrhunska bočica od rosa od 40 unci, ali to je možda učinilo.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Stacks na palubi, vrećice na ledu … bebe možete imati sve što vam se sviđaju ���� #electricwineco #tbt #happythursday #pouchlife # roséallday # electricrosé

Post koji dijeli Electric Rosé Wine Co. (@electricwineco) na

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Pogodi što?! Ponovno je vikend ���� Vrijeme za pohranu na # ElectricRosé pa ste spremni za bazen ��☀️ #PouchLife #ElectricWineCo # RoséSeason

Post koji dijeli Electric Rosé Wine Co. (@electricwineco) na

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...