Wendy daje besplatne hamburgere za cijeli mjesec rujna

Wendy’s je poznat po ponudama za hranu, kao što je njihova neograničena 50 cent Frostyova akcija u kolovozu, njihov besplatni dvotaktni ugovor za piliće, gdje je sve trebalo izgovoriti riječi “pobjednik, pobjednik, pileći natječaj” , i njihovu ponudu za besplatnu dostavu vikenda. Sada lanac brze hrane nudi novu besplatnu ponudu koja će trajati cijeli mjesec rujan.

U čast Dana nacionalnog cheesburgera, koji je 18. rujna, Wendy nudi besplatan Daveov hamburger s bilo kojom kupnjom. Sporazum je započeo u subotu, 8. rujna, ali je kicker da se svakodnevno osvježava, tako da možete koristiti posao svaki dan od sada do 30. rujna. Kakav način proslave što bi trebao biti nacionalni praznik.

I, naravno, Wendyjev smiješni Twitter feed napisao je cijelu stvar.

Da biste iskoristili pogodnost hamburgera, preuzmite Wendyovu mobilnu aplikaciju i iskoristite digitalni kupon. Kupon možete iskoristiti na Wendy’s, a zatim osvježiti aplikaciju sljedeći dan i odmah se vratite za još jedan hamburger.

Ako hamburgeri nisu vaša stvar, i dalje postoje ostale ponude na ostatku izbornika. Mobilna aplikacija također nudi kupone za kupnju jednoga od pilećih sendviča, $ 1 Jr. Bacon Cheeseburgera i $ 5 Daveovog Double Combosa, prema Thrillist.

Delish: Jedi kao svaki dan je vikend
booksamillion.com
$ 26.70
PUSTITE SE ODMAH!
Loading...