Woah: Evo kako osvojiti godišnja vrijednost besplatnih namirnica

Vrijeme je da vašem djetetu, bratu ili nekom drugom računalnom pametnom prijatelju radite na posao: tvrtka Eight O’Clock za kavu otpušta godišnju vrijednost besplatnih namirnica, a što se bolje bavite računalnim igrama, to je veća šansa za pobjedu.

Tvrtka Maryland, koja prodaje cijeli grah, zemlju i jednostranu kavu, udružila se s Escape the Room (ya know, super-popularna grupna aktivnost koja je stvorila milijun kopija) na ovom podijelu. Evo kako to funkcionira: Sada se 11. kolovoza možete prijaviti za prijavu na natječaj.

Zatim morate igrati virtualnu sobu za bijeg temeljenu na kavi da biste povećali svoje izglede za pobjedu. Za svaku razinu koju dovršite u igri – ima osam ukupno – dobit ćete jedan dodatni unos. Također možete dobiti bonus prijave pozivajući prijatelje.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Jeste li igrali? Kako ćeš drugo pobijediti? #WIN (Link u bio za potpune pravila i igranje.)

Post koji dijeli Eight O’Clock Coffee (@eightoclockcoffee) na

Dok su neke nagradne igre mogu biti krute, ova je glavna nagrada zapravo prilično slatka. Do “godišnje vrijedne besplatne namirnice”, osam sati iznosi 8.000 dolara, isplaćeno u jednoj ček. Podijelite to s 52 i možete kupiti $ 153 namirnica svaki tjedan s tim promjenama. Osim ako nemate ogromnu obitelj, vjerojatno ćete imati neko preostalo trošenje novca za rad ako dobijete pobjedu. Daju osam glavnih nagrada, BTW, a dobitnici će biti objavljeni 17. kolovoza ili oko njih.


slika
Con Poulos

PREDNOSTI ODMAH Delish Kuharica, indigo.ca

Loading...