Ovaj mini teren za golf je slično stvarnoj Candy Land

Prije nego što čak i naručite bilo što u Crave Golf klubu, već možete osjetiti visoku temperaturu šećera. Od trenutka kad uđete, slatki miris popunjava zrak – jedan puni udarac od bombonijera i snack bara koji ispunjava prednji dio trgovine – koja samo daje put do previše vrhunskih užitaka koji bi vam mogli učiniti da mislite da ste halucinirani. Ti nisi.

Zašto da, oni su lizali su veličinu stabala, a da, taj neograničeni stog kolača mogao bi napuniti krevet dasaka. Ogromni rekviziti pomažu u postavljanju tonova mini zabavnog parka s bombonijskim temom, koji uključuje kuglanu, arkadnu igru ​​i dva mini golf igrališta pune veličine.

žudjeti Golf Club

Chelsea Lupkin

PRETRAŽITE SVOJE PUTOVANJE: Crave Golf klub, Pigeon Forge, TN; tripadvisor.com

Tu je zatvoreni tečaj – savršen za kišne ili previše vruće-da-biti uhvaćen-izvan dana – i vanjski, koji se proteže na krovu zgrade. Svaka rupa je s desertom, od prevelikog gumenog kugličnog stroja do vlaka s kuglicama od paprene kugle.

žudjeti Golf Club

Crave Golf klub

Prikladno je da se golf klub otvorio u Pigeon Forgeu, TN, turističkoj vrućini poznatoj po kazalištima za večere i interaktivnim izložbama, kao što su Wonderworks i Muzej Titanica. Dok Crave pozdravlja turiste, pokrenut je jednako kao i kod lokalnih ljudi, rekao je partner Chucky Blalock. Vlasnici kluba također upravljaju obližnjom TopJumpom, trampolinskom arenom, i htjeli su ponuditi još jedan način za proslavu dječjih rođendanskih zabava. (Napokon, Chuck E. Cheese može toliko puta otići, a da je najbliži jedan sat, u Knoxvilleu.)

žudjeti Golf Club

Chelsea Lupkin

Žudnja je bila otvorena samo nekoliko mjeseci, ali već privlači sljedeće, zahvaljujući dijelom Instagrammable dekoru. I mora-poslije-onda-inhalirati milkshakes, koji može biti na vrhu sa svim vrstama tretira, kao što su sprinkles, čokoladni čips, i gumeni medvjedi. Ovih dana nema riječi usta baš poput oznake na postu.

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...